Aki hajlamos elkalandozni más is tapasztalt már ilyet?
Az a baj, hogy túlságosan is magamban, az elmémben élek..
Szóval elmélkedem, minden jár a fejemben és semmi sem
egyszerre mindent csinálok és semmit
Annyira lefoglalnak a hülye gondolataim, hogy nem tudok figyelni másra és összpontosítani
példa: vásárolok, kavarnak valamit a pénzzel, hogy mit adjak, a pénztárosnak nincs aprója, akkor hogy jön ki és egyszerűen nem tudok figyelni, nem tudok természetesen viselkedni
többször visszakérdezek, hogy tessék, mit tetszett mondani és úgy néznek rám, mint egy idiótára, ilyenkor zavarba is jövök, elvörösödöm és akkor meg pláne nem tudok figyelni
hónapok telnek el úgy hogy csak a gondolataimban élek és tulajdonképpen nem csinálok semmit
képes vagyok végignézni egy filmet úgy, hogy csak bámulok az egymás után következő képkockákra
úgy olvasni egy szöveget, hogy csak a betűket olvasom egymás után
jelen lenni egy beszélgetés közben úgy, hogy nem észlelem az eseményeket, legtöbbször azért, mert nem akarom, de nem csak akkor
nem tudok koncentrálni
Igen, én is tapasztaltam már ilyet.
Lehet, hogy azért nem tudsz rendesen odafigyelni egy beszélgetésnél vagy a pénztárosnál, mert túlságosan nagy benned a feszültség. Velem ez volt. Az járt az agyamban, hogy nehogy hülyeséget mondjak, nehogy hülyén viselkedjek stb. és ez teljesen leblokkolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!