Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Aki hajlamos elkalandozni más...

Aki hajlamos elkalandozni más is tapasztalt már ilyet?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy túlságosan is magamban, az elmémben élek..

Szóval elmélkedem, minden jár a fejemben és semmi sem

egyszerre mindent csinálok és semmit

Annyira lefoglalnak a hülye gondolataim, hogy nem tudok figyelni másra és összpontosítani

példa: vásárolok, kavarnak valamit a pénzzel, hogy mit adjak, a pénztárosnak nincs aprója, akkor hogy jön ki és egyszerűen nem tudok figyelni, nem tudok természetesen viselkedni

többször visszakérdezek, hogy tessék, mit tetszett mondani és úgy néznek rám, mint egy idiótára, ilyenkor zavarba is jövök, elvörösödöm és akkor meg pláne nem tudok figyelni

hónapok telnek el úgy hogy csak a gondolataimban élek és tulajdonképpen nem csinálok semmit

képes vagyok végignézni egy filmet úgy, hogy csak bámulok az egymás után következő képkockákra

úgy olvasni egy szöveget, hogy csak a betűket olvasom egymás után

jelen lenni egy beszélgetés közben úgy, hogy nem észlelem az eseményeket, legtöbbször azért, mert nem akarom, de nem csak akkor

nem tudok koncentrálni

2013. nov. 4. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, én is tapasztaltam már ilyet.

Lehet, hogy azért nem tudsz rendesen odafigyelni egy beszélgetésnél vagy a pénztárosnál, mert túlságosan nagy benned a feszültség. Velem ez volt. Az járt az agyamban, hogy nehogy hülyeséget mondjak, nehogy hülyén viselkedjek stb. és ez teljesen leblokkolt.

2013. nov. 4. 16:24
 2/4 A kérdező kommentje:
igen az is igaz, hogy rettenetesen feszült vagyok..
2013. nov. 4. 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam ugyan ez...de mi lehet?...Úgy érzem néha,mintha lenne a külső világ,meg én belül,és a kettő közt mintha kapocs nem lenne...
2013. nov. 4. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:
asperger gyanús a helyzet :)
2013. nov. 4. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!