Másokkal is fordult már elő ilyen agykontroll során?
Mikor lemegyek alfa szintre ( aki volt már ott az úgy is tudja milyen érzés, ezt nem lehet elmondani)akkor ugye furcsa bizsergetőszerű hullámok kezdenek az ember testén terjedni a fejétől indulva lefelé. Mikor a medencém körül ér merevedésem lesz mindig és utána nem tudok a relaxációra koncentrálni, mert elveszi a figyelmemet.
Mit tudnék csinálni ?
Igen 1. hozzászoló írtam, hogy nem tudok teljesen lemenni alfába de már érzem a fél testemen. Köszönöm válaszodat.
Ez igen 2. kommentelő köszönöm az optimista válaszodat erre van szüksége az embernek "Amúgy szerintem inkább aludj :D
" Minek fogsz ilyenkor billentyűt.
Hogyan kell lemenni alfába?
Mit jelent az egyáltalán? Már sokszor hallottam ezt, de még senki nem magyarázta el úgy, hogy laikusként megértsem.
Lefekvés előtt szoktam mindig.
Kényelmesen elhelyezkedem, ellazítom az izmokat, és úgy 30 tól számolok vissza olyan 2 mp enként miközben elképzelem a számot és közben közben a csukott szememmel enyhén felfelé nézek olyan 18-20 nál már érzem a szintet.
De pontosabban akkor következik merevedés amikor a szintet már G pont körül érzem.
Utolsó hozzászóló neked nem fog sikerülni ha 30 tól számolsz vissza, kezdjed 100 tól és a számok vizualizására koncentrálj.
Viszont örülnék neki ha nem itt kérdeznéd meg, hogy kell alfába menni. Ezt a kérdést azért tettem fel hogy a problémámra választ kapjak !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!