Prozac stb halálos gyógyszerek valóban?
Szóval láttam a neten egy videót , és kivácsni vagyok nektek mi a véleményetek 3 órás! szóval kicsit hosszú!
A videóban azt mondják hogy az összes gyógyszer amit felírnak lelki betegségre szorongásra súlyosan károsit!
Nekem például a prozac nagyon legyengitette a szexuális vágyam!
http://www.youtube.com/watch?v=0i3buI4kZWQ
Itt a videó , akkor ez igazság alapján jöt létre igaz ?
Azt elhisszem hogy alkoholista lett! :)
Hát lényegében én leálltam ezzel a Xanxal meg a többi nyugtató/szorongádoldóval! Hát igy belegondolva nem szedheti az ember élete végéig!
Köszönöm a válaszókat! :)
Hát minden esetre nem tudom menyire vagyok én érdekes! De azt elmondhatom hogy nállam a filmet mint Például a Rocky fejlesztő hatásal vannak rám! Én a saját világomban éllek néha állomvilágszerű imádok ábrándozni! Ez után a sok szorongás után csak nyugalomra vágynék ugy igazán! :)
Hát a xanaxrol leszokni nem volt könnyü de vasakkaratom segitett! Nállam egy barátnő sokkal többet segit mint akkármilyen gyógyszer! :) csak Sajnos Singli vagyok és önbizalom hiányom van! Tegnap voltam kint futni és alkalmanként lefekvés elött Orbáncfű teát isszok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!