Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Prozac stb halálos gyógyszerek...

Prozac stb halálos gyógyszerek valóban?

Figyelt kérdés

Szóval láttam a neten egy videót , és kivácsni vagyok nektek mi a véleményetek 3 órás! szóval kicsit hosszú!

A videóban azt mondják hogy az összes gyógyszer amit felírnak lelki betegségre szorongásra súlyosan károsit!

Nekem például a prozac nagyon legyengitette a szexuális vágyam!

http://www.youtube.com/watch?v=0i3buI4kZWQ

Itt a videó , akkor ez igazság alapján jöt létre igaz ?

2013. okt. 27. 20:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Azt elhisszem hogy alkoholista lett! :)

Hát lényegében én leálltam ezzel a Xanxal meg a többi nyugtató/szorongádoldóval! Hát igy belegondolva nem szedheti az ember élete végéig!

2013. okt. 27. 23:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok hozzá! Nem semmi teljesítmény. Rohadt nehéz lehet leszokni róla.
2013. okt. 27. 23:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nehéz. Azonban vannak olyan súlyos szorongásos állapotok, amik az embert megakadályozzák a normális élet folytatásában, így elkezdi szedni, mert sajnos nincs más megoldás. Tehát az a gond, hogy nincs alternatíva. Bár ahogy néztem a filmet nem is lesz...
2013. okt. 28. 03:21
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
A bogyók utáni alkoholizmus szinte egyenes út, mert az ember nem feltárja és kezeli a problémáit, hanem kábul helyette, addig se fáj alapon. Ez olyan mintha eltörne a kezed és kapnál egy jó adag fájdalom csillapítót, talán még gipsz nélkül is el lennél, de a törött kezed attól még ott van, ééés nyomin fog összeforrni. A lelki sebeink is így működnek. Aki struccpolitikát folytat az magával cseszik ki, ugyanis telik az idő, és nagyon nem mindegy, hogy 1 évig gyötrődök valamin vagy 10 akár 20. Alternatíva a következő, Münchausen báró meséje. Saját hajadnál fogva kihúzod magad a mocsárból!
2013. okt. 28. 11:57
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszókat! :)

Hát minden esetre nem tudom menyire vagyok én érdekes! De azt elmondhatom hogy nállam a filmet mint Például a Rocky fejlesztő hatásal vannak rám! Én a saját világomban éllek néha állomvilágszerű imádok ábrándozni! Ez után a sok szorongás után csak nyugalomra vágynék ugy igazán! :)

Hát a xanaxrol leszokni nem volt könnyü de vasakkaratom segitett! Nállam egy barátnő sokkal többet segit mint akkármilyen gyógyszer! :) csak Sajnos Singli vagyok és önbizalom hiányom van! Tegnap voltam kint futni és alkalmanként lefekvés elött Orbáncfű teát isszok!

2013. nov. 19. 23:19
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát még igy belegondolva én kerülöm az alkoholt! Az a baj hogy Depresszióm van és ha isszok utána napokig magam allat vagyok! Energiaital mert felerősiti a szorongásomat! Felpörget és utána még ok nélkül is szorongok! Holnap ismét futok kösszönöm a válaszókat nekem ezzek sokkat jellentenek! :)
2013. nov. 19. 23:22
 17/17 anonim ***** válasza:
77%
Hajrá! A sport nagyon jó, csak így tovább! :)
2013. nov. 24. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!