Mivel beszéltétek le magatokat az öngyilkosságról? Ötleteket várok, hogy miért ne tegyem meg.23/L
Az egyedüli ok, amiért még mindig itt vagyok, hogy ha már megszülettem Én erre a világra, akkor kapjak belőle minél több ízelítőt. Tehát minél többet tapasztaljak. Csak ez éltet. Most konkrétan nem fogok dolgokat mondani, mert egyesek bugyutaságnak tartanák. de sok ilyen dolog van, amit szeretek az életben. S látni akarom a világ fejlődését pl. vagy akár ilyesmi. De mindezeket félretéve, még így is sokat gondolok rá. Aki kifejezetten bipoláris személyiség, hajlamos a depresszióra, hajlamos az öngyilkosság gondolatára, azt az illetőt nem fogja lebeszélni semmi arról, hogy elvesse az életet. Mindig is jelen lesz. Néha eltörpül valamelyest, mert valami öröm ért az életben, s olyankor azt érzed, hogy tényleg van miért élni, de aztán megint magadba zuhansz, s csak azt érzed, hogy jó lenne már az üresség, a semmivé válni. Mindenesetre én személy szerint azt tanácsolom neked, magamból kiindulva, hogy gondolja azokra a dolgokra, amik szórakoztatnak téged az életben, amiket szeretsz, hogy ha elveted magadtól az életed, akkor azokat is elveted, nem lesznek többé. És ha már itt vagyunk, akkor igenis lássunk minél többet az életből, amit itt akarunk hagyni. Egyeseket eltántorít, hogy van miért élni, egyeseket nem érdekel, ennek ellenére is elvetik maguktól az életet. Lehet nem ártana felkeresned egy pszichológust, bár én is megtettem és semmit nem ért. Nem tudom, hogy ez a hazai tanítás színvonalát minősíti-e, hogy nincsenek igazán képzett emberek ezen témakörben, vagy csupán én voltam az, akin nem lehetett javítani. De egy próbát megér ;)
24\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!