Aki sokat beszél az öngyilkosságról, tényleg nem teszi meg?
Szerintem ne hagyd, hogy ilyesmivel kihasználjon.
Én otthagynám az ilyet és az sem érdekelne, ha megtenné, de biztos lehetsz benne, hogy nem fogja.
Ez teljesen egyénfüggő. Valaki csak beszél róla, és figyelemfelkeltésnek szánja, de meg nem tenné; de valaki tényleg komolyan gondolja. Na meg van aki ingadozó hangulatú, így egyszer megtenné, máskor meg esze ágában sincs ilyesmi.
Szerintem érdemes lenne beszélned a szüleivel erről a témáról.
vannak akik annyit mondogatják, hogy hitelüket vesztik és pont amiatt ölik meg magukat, hogy bebizonyítsák, hogy komolyan gondolják
tévhit, hogy aki mondogatja az nem teszi meg, de ha nem vagy szakember nem tudsz nagyon mit tenni
Lehet, hogy így használ ki másokat magát sajnáltatva, de az is lehet, hogy tényleg megtenné, és ezzel hogy vásárolt ezt-azt örömet akart szerezni magának, nyilván ő is tudja hogy ez jó hatással van a lelkére.
Foglalkozz vele továbbra is, de ne engedd hogy kihasználjon legyél kicsit elővigyázatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!