Mi a megoldás a lelki problémákra?
igaz hogy jártas vagyok a konyhába de a mai tejekből amit lehet venni nemigen lehet ilyesmit csinálni. Sót fújni nem értem vagy csak tul egyszerű és azért. Moksa elixirről még nem hallottam de utánnanézek ha nem telefonrol leszek. A pupilláimat meg tudom nézni de mi mit jelent azt nem tudom :)
Amit észrevettem hogy egy jó két hete allandóan 37 és 39 fok között van a "lázam" ami azelőtt nem volt jellemző illetve ha ez még segít asztmásan születtem és már kezdem kinőni.
A zöldség gyümölcs nem rossz ötlet csak nincs étvágyam illetve nemigen van itthon zsebpénz hijján meg nemnagyon jutoknilyenhez.
Régen sok csokit cukorkát ettem de manapság csak kolát iszok ha jut rá de ha segít akkor lemondok róla.
manapság is sokan készítenek maguknak otthon kefírt, bár azt nemtudom melyik tej alkalmas rá melyik nem, azt se tudom van e olyan amelyik nem alkalmas rá. azonban feldolgozatlan tejet is lehet kapni, pesten is.
vannak ilyen sóterápiás készülékek mondjuk ez föleg a légzési problémákkal levöknek de mindenkinek jó
az komoly ez a lázad van, valszeg van egy állandó gyulladásod, arra is lehet jó a sós levegö, no meg szerintem candidatúlszaporodásod van
vasmegyei vagyok a közelbe max egy coop ahol lehet tejet venni régebben 4-5 hónapja durva mi lett az aludtej helyett ...
a sós légzés nem drága?
Illetve a candida pontosan micsoda?
8000 a készülek legalábbis amit eddig találtam, ha csak betét 3000 meg lehet oldani saját ventillátorral, sóterápiás készülék keress rá
mikor az benned levö candida albincans nevezetü veled szimbiózisban élö élesztögomba túl van szaporodik, az hívják candida túlszaporodásnak vagy candidiázisnak, ez egy olyan népbetegség amiröl nagyon kevesen tudnak, és azt meg föleg nem tudják hogy kell kezelni. pedig fontos lenne, tudni is róla meg kezelni is
gondolkozom azon hogy lehetne megoldani a betétet házilag, mer végülis maga a só az nem drága, mondjuk én parajdi sót tennék bele, de gondolom sima sóval se lenne rossz. próbálkozhatsz ha van ötleted.
candidia köpésvizsgálatot el tudsz végezni, így keress rá, azt elhiheti már, orvosilag kivizsgáltatni nemtudom hogy kell (mondjuk érdekelne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!