Nem köt le semmi tevékenység, nem fogok bele semmibe, unatkozom, mit csináljak? Miért van ez?
Figyelt kérdés
már a sz.gépet is unom.
talán félek egyedül csinálni dolgokat?
Elvégzem a kötelezőket, fürdés, takaritás, főzés, és utána csak itt téblábolok a lakásban.
nincs kedvem sétálni se, semmi. gitározni esetleg, vagy olvasni, rajozolni? egyiket sem.
nem úgy mint gyerekkoromban, hogy mindenbe belefogtam egyedül, és élveztem, lekötöttem magam.
talán nem is kedvem nincs hozzá, hanem elkezdeni, nem merem csinálni talán. nem tudom mi köt meg. de igy nagyon unalmas az élet.
2013. okt. 26. 19:10
21/21 anonim válasza:
most nézem [link]
ez pont beleesik/egybecseng a nehézfém+candidiázisos agy/viselkedésproblémák csokorjába
megkérhetlek valamire? köpj már bele reggel egy pohár vízbe! :D ( de tényleg!, candida köpetvizsgálat)
s mond el milyenné változok 15-20 percen belül
tök jó lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!