Hogy szokjak le az orrturkálásról? Ciki, de sztem rohadtul kényszeres tevékenység.
én csak akkor turkálok az orromban mikor mások nem látják
de ha van nálam papir zsepi inkább azt használom
Sose fogom megérteni, hogy ha lány csinál gusztustalan dolgokat (fingik, böfög, káromkodik, neadjisten RÉSZEG!!) akkor miért ítélik el jobban az emberek??? Főleg a férfiak! Ha pasi csinálja ezeket, az is ugyanilyen undorító!!! Gondolkodjatok már el ezen! Mi is ugyanúgy működünk, emberek vagyunk!
Bocs az offért, de kicsit idevág...
29/L
Utolsónak: Igen emberek vagytok, de azért nem ugyanúgy működtök xD Ez volt az off.
Nem off: Szerintem próbálj sose rá gondolni xD na jó ezt most könnyű így mondani, de nekem pl. az a bajom hogy este elalvás előtt mindig mindenféle gondolatok jutnak az eszembe, zenék, a napok történései, mit hogy fogok csinálni stb stb stb... és emiatt nem tudok elaludni. De nekem az segített, hogy arra koncentrálok, ha becsukom a szemem, hogy egyszerűen nézem a sötétséget. Ilyenkor szinte kikapcsol az agy:) Valami ilyesmit kellene kitalálni orrturkálás ellen is xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!