Nem köt le semmi tevékenység, nem fogok bele semmibe, unatkozom, mit csináljak? Miért van ez?
már a sz.gépet is unom.
talán félek egyedül csinálni dolgokat?
Elvégzem a kötelezőket, fürdés, takaritás, főzés, és utána csak itt téblábolok a lakásban.
nincs kedvem sétálni se, semmi. gitározni esetleg, vagy olvasni, rajozolni? egyiket sem.
nem úgy mint gyerekkoromban, hogy mindenbe belefogtam egyedül, és élveztem, lekötöttem magam.
talán nem is kedvem nincs hozzá, hanem elkezdeni, nem merem csinálni talán. nem tudom mi köt meg. de igy nagyon unalmas az élet.
*Miért van ez?
hiperaktivitás? életcél hiány?
hát ez az, éppen ezért nem merek talán belefogni, mert tudom hogy nem lennék kitartó. meg mert egy idő után úgy sem lesz rá időm, vagy pénzem. (ez most nem rinyálás, csak próbálom magamnak megmagyarázni az okot)
meg eléggé belém lett nevelve, hogy ne menjen el fölösleges dolgokkal az idő, nem lehet kikapcsolódni, mert mindig van teendő, feladat. és milyen hülyeség pl. rajzolni, annak nincs semmi értelme.
azt hiszem a nevelés tett kényszeressé, de ebből valahogy fel kell szabadulnom.
az életcél hiány biztos megvan. igazából nincs hosszútávú célom, csak pörgetem magam állandóan. valamivel fel kell pörögni életérzés.
de a hiperaktivitás hogy is jön itt képbe? ha valaki ül az unalomban, akkor az hogy hiperaktiv? egy hiperaktiv nem mindig mozog, tesz valamit? nekem csak a vágyam van meg rá elviselhetetlenül, hogy nem ülhetek itt az unalomban. aztán persze nagy lelkesen belefogok valamibe, de mivel nem vagyok kitartó abba is hagyom. szóval hogy van ez a hiperaktivitás?
hát szerintem nem csak életcéllal kapcsolatos dolgokkal lehet lekötni magad.
egyébként van egy életcélom, ami nem az én kezemben van. szóval van jövőképem, csak nem rajtam múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!