Hogyan tudnék magamon segíteni?
Sziasztok
Szerintem nagyon nincs rendben velem valami. Felőrölnek a saját érzéseim.Semmilyen helyzetet nem tudok lekezelni, folyton ideges, dühös vagyok. A kapcsolataim is iönkremennek emiatt.állandóan bűntudatom van, a jelent és a szituációkat álomszerűen élem meg.Nagyon kevés dolog tesz boldoggá, és az is csak arra az 1-2 órára. Úgy érzem minden rossz miattam van. Nincs kedvem élni se, céljaim sincsenek, mivel állandóan rosszul érzem magamat és fáradt vagyok. Minden apró dolgon felhúzom magam. Nem vagyok megelégedve magammal, utálok mindent magamban. Jövőhéten megyek pszichiáterhez, de félek tőle, mert nem hiszem, hogy jutnánk a dokival valamire, mivel nagyon nehezen nyílok meg. Nem bírom elviselkni magamat, valami szétfeszít belülről. Mit tehetnék?
Magadon ugy segithetsz, ha elkezdesz a neten keresgelni valami segito konyvet, cikkeket es videokat..
beirod a keresobe ami radillik; pl negativ gondolkodas, v negativ enkep stb stb
Az orvos majd felallitja a diagnozist, de az biztos, hogy csodat veled nem fog tenni.
Ha minnel hamarabb ki akarsz kerulni ebbol a helyzetbol, akkor neked is kene tenned vmit.
Fontos arra is rajonnod, hogy hol vezeted le a napi feszultsegedet. Sportolsz-e vmit, mozogsz intenziven napi szinten minimum 30 percet?
Mert ha nem, akkor ne csodalkozz ha ideges, es duhos stb vagy ami kihat mindenre..
meg egy tanacs, ha az orvos nyugtatokat akarna felirni neked, akkor tudd hogy azokat 2-3hetnel tovabb nem szedheted folyamatosan, mert rajuk szoksz,
es fuggo lehetsz toluk. Az elvonasi tuneteik meg maga a pokol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!