Mitől vannak ezek a bizarr dolgaim?
Szeretem, ha hideg a kezem.
Szeretem, ha fakó az arcom, vagy legalább is ha színtelen ( tehát pl. utálom azt, ha piros az arcom vagy bármilyen élénk színű ).
Szeretek szellemileg kimerítő munkát végezni.
Szeretem mindig hűvösnek érezni a testem, valahogy szeretek “ kihűlt “-nek maradni mindig, nem szeretem ha meleg a kezem, a bőröm, az arcom vagy akármi.
Nem zavar, ha karikás a szemem, vagyis másoktól mindig hallom, hogy “ jajj, olyan karikásak a szemeim, borzalmas “ , de én kiváltképp szeretem, ha a szemeim karikásak, nem szeretem soha túl kipihentnek látni magam.
Ha még eszembe jut más is, akkor leírom.
Ez NEM egy troll kérdés, nem szórakozok, tehát senki ne gondoljon erre.
A válaszokat előre köszönöm !
Azt szeretnéd hallani, hogy különleges vagy?
Mindenkinek van hülyesége.
Én utálok izzadni, ha már izzadságot érzek a pólómon, akkor le kell vennem, mert különben rosszul érzem magam.
Ezek kényszeres dolgok is lehetnek.
Pff, kicsit ingerlékeny vagyok ma este és ilyen választ olvasva kérdem vajon miért kell egyből arra gondolni, hogy különlegesnek hiszem magam ? Magadból indulsz ki ?
Leírtam semlegesen egy kérdést, semmi extra utalást nem tettem magamra, úgyhogy nem kell olyat belelátni, ami nincs.
Az meg, hogy valaki nem szereti az izzadtságot, sokkal egyértelműbb, ugyanis 1000 emberből ha akad 1, aki az izzadtságot kellemesnek találja.
Na mindegy, örülök, hogy az én dolgaim ezek szerint " normális hülyeségek ".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!