Megtanultam kontrollálni a hányásom. Ez nagyon bizarr?
Több funkciója is van. Egy; ha reggel nagyon nem akarok iskolába menni, egyszerűen kifele viszem. Kettő; ha valami finomat eszek, utána újra élvezhetem az ízét, ha visszaöklendezem. Három; ha valóban beteg vagyok és hánynom kell, sokáig vissza tudom tartani - ameddig szükséges -, és nem piszkítok össze semmit.
Ettől függetlenül ez nagyon bizarr?
mindenki másban jó.
de az is lehet majd később megtalálod a párod, aki hasonló képességekkel rendelkezik, és együtt még nagyszerűbb dolgokat vihettek véghez.
Nem kedves kérdező,nem irónikusak voltak.
Te nagyon hülye vagy....ennyi.
Van egy film... neked találták ki. Két haverral elszívtunk egy dzsongát mielőtt megnéztük, ezt anélkül nem lehet... Viccen kívül, baromira tetszett, bár én alapból vonzódok az ilyen beteg filmekhez.
A kaja visszaöklendezése undorító, társaságban ne csináld... a többi funkció viszont hasznos lehet. Leírnád, hogy tanultad meg? Érdekelne.
"A kaja visszaöklendezése undorító, társaságban ne csináld... "
Végeredményben ez is továbbfejleszthető. Nem öklendezed vissza, hanem hagyod békésen továbbhaladni a megemésztett ételt, amíg az rendes úton el nem távozik belőled. Majd a produktumot ujrarágva élvezheted újra a fínom ízeket. És így nincs is az a ronda öklendezés sem.
Szerintem sok gyakorlással. Az udvarban, a budi mögött van elegendő hely, meg az ájer is megfelelő. Csak ezt a mutatvényt nem értem:
"ha reggel nagyon nem akarok iskolába menni, egyszerűen kifele viszem."
Megtennéd, hogy elmagyarázod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!