Mi van velem? Mit tegyek?
Sziasztok!
Elég furcsa, és nem mindennapi gondom van, és nagyon szeretnék ezen változtatni.
Lehet, hogy transzszexuális vagyok, mert kiskorom óta az minden vágyam, hogy fiú legyek. A szüleim mindig is fiúgyereket akartak, annak is neveltek.
Miután el kezdtek nőni a melleim az életem pokollá változott. Volt, hogy ragasztószalaggal kötöttem be, mert nagyon-nagyon szégyelltem őket. És ez sajnos sok mindenkinek feltűnt, így jöttek a perverz nézések, és barátaim sem igen voltak.
De én igazából azon belül, hogy fiú szeretnék lenni, nőnek szeretnék öltözni. A példaképeim mind olyan férfiak, akik feminin vonásokkal rendelkeznek, gondolok itt néhány híres 80-as évekbeli glam-rock ikonra.
Nem tudom mit tegyek. Szerintetek ez normális? Az operációt elvállalják, ha megtudják, hogy férfi testben szeretnék nőnek öltözni? A másik kérdésem pedig az, hogy hol lehet férfihormonokat venni, és ezeket csak úgy papír nélkül kiadják?
Kérlek segítsetek, nagyon kétségbe vagyok esve. Köszönöm a válaszokat előre is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!