Miért történik ez velem miért vagyok ilyen?
Figyelt kérdés
Sokszor munkából hazafelé ha meglátok valakit aki felkelti az érdeklődésemet vagy úgy hogy jól néz ki vagy nem szimpatikus akkor úgy hogy nem vesz észre a házáig követem és figyelem hogy mit csinál az udvaron stb. Engem ez köt le.
Már nem egyszer bántottak miatta hogy figyeltem az embereket
és a rendőrséget is rám hívták. Nem vagyok perverz sem beteg ember. Egyszerűen jó nézni az embereket hogy például a kertet művelik. Gyógyszereimet szedem rendesen. Lehetséges hogy vannak mentális betegségeim, hogy tudnék megváltozni? Magamról annyit hogy egy magas vékony kopasz kecskeszakállas férfi vagyok aki rajong az egyiptomi ereklyékért és gyűjtöm is őket. Foglalkozásom tehát nem meglepő ugyanis egy múzeumban dolgozok éjjeli őrként.
2013. szept. 23. 13:55
1/2 anonim válasza:
az derék :D a megoldás egyszerű: önkontroll, ne kövess random embereket, mert ez bizony a legtöbb ember számára frusztráló és/vagy ijesztő. vagy pedig csináld jól, ne vegyenek észre! :D
2/2 anonim válasza:
"Gyógyszereimet szedem rendesen" Pontosan milyen gyógyszereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!