Szorongok, mit tegyek?
Jó a kérdés!!! szorongás ellen legjobb orvosság mi magunk vagyunk. Éjszakai izzadáson kivül mindent végigéltem már én is.
Éjszakákat irtam a naplómat, kinlódtam, és csak hallgattam amit kattog az óra, és vártam, hogy végre világosodjon. REggelre meg dög fáradt voltam, kedvetlen......
EGyszerüen seggbe kellett rugjam magam, mert voltam már orvosnál, felirt valami szart, be sem mertem szedni(((
Egyébként is teli volt a rendelő a hozzám hasonló "szerencsétlennel", ahogy a társadalom egésze is teli van.
Állitom Neked minden harmadik embert biztosan kinoznak ilyen érzések, vagy enyhébbek.
Sulis vagy még? vagy felnőtt?
Szia. Ránéztem a "gyógyszeredre"! hááááááát!!! nagy ivben dobd ki a patikai gyüjtőbe!!!!! Csak ne a szemétbe!!!
"A Rexetin az SSRI (szelektív szerotonin visszavétel gátlók) néven ismert gyógyszerek közé tartozik. Minden ember agyában van egy szerotonin nevű anyag. A depressziós vagy szorongó emberek agyában alacsonyabb a szerotonin szint. Nem teljesen ismert, hogy a Rexetin és a többi SSRI hogyan hat, de ebben valószínűleg szerepe van annak, hogy növeli az agyban a szerotonin szintet. A depresszió vagy szorongásos betegség megfelelő kezelése fontos ahhoz, hogy Ön jobban érezze magát."
"Öngyilkossági gondolatok és depressziójának vagy szorongásos betegségének súlyosbodása
Ha Ön depressziós és/vagy szorongással járó betegségben szenved, előfordulhatnak önkárosító- vagy öngyilkos gondolatai. Ezek gyakoribbak lehetnek az antidepresszáns kezelés kezdeti szakaszában, mert ezeknél a gyógyszereknél a hatás kialakulásához időre van szükség. Ez általában két hét, de olykor hosszabb időbe is telhet.
Nagyobb valószínűséggel lehetnek ilyen gondolatai:
- ha korábban voltak már öngyilkossági vagy önkárosító gondolatai.
- ha Ön fiatal felnőtt."
Klinikai vizsgálatokból származó információk szerint az antidepresszánsokkal kezelt, pszichiátriai betegségben szenvedő fiatal felnőttek (25 évnél fiatalabbak) esetén magasabb az öngyilkos magatartás kialakulásának veszélye.
Ha bármikor önkárosító- vagy öngyilkossági gondolatai támadnak, azonnal keresse fel orvosát, vagy menjen kórházba."
No mindezek fényében kérlek nézd végig ezt a videót, ha ugy is ráérsz.
http://www.youtube.com/watch?v=0i3buI4kZWQ
Isten mentsem meg gyógyszertől. Hallgass zenét napközben és próbáld meg nem nyügnek felfogni a munkádat, hanem feladatnak, ami hasznos feladat, mert segitesz egy idős embernek (Te is az leszel pár évtized mulva!!!)
Évekig kinlódtam én is az olyan tünetektől mint amiket leirtál. magamtól kellett felállni.
ezek nem gyógyszerek, ezek mérgek, amikről gőzük sincs hogy mi is ez.
Majd hallod a videóban, hogy milliárdos profitért csinálják 3. perctől érdekes szöveg.
Normális emberi érzések:
szégyenlősség. ők azt mondják rá, hogy SZOCIÁLIS SZORONGÁS.
szerettünk elvesztése feleti bánat. ők azt mondják SULYOS DEPRESSZIÓ
honvágy, ők azt mondják KÜLÖNVÁLÁSI SZORONGÁS
gyanu, ők azt mondják PARANOID SZEMÉLYISÉGZAVAR
ha vannak jó és rossz napjaid, ők azt mondják BIPOLÁRIS ZAVAR
megzavarhatóságra ők azt mondják ADHD
Ha elmész pszichiáterhez, tuti, hogy mentális "etegséget" diagnosztizálnak ami egyenlő a tudatmódositó szerekkel
ha elmész 98, 99,9 %-ban "gyógyszert" kapsz.
ez = évente 700.000 sulyos mellékhatás,=42.000 haláleset és = 330.000.000 dollár haszon a gyógyszergyártó cégnek.
Ezeknek a gyógyszereknek nincs ismerst gyógyhatásuk, de rengeteg mellékhatásuk van.
Ez nem más, mint egy tébolymarketing.
Ha ugy érzed segitségedre lehetek, nyugodtan irhatsz privátban is. üdv. Edit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!