Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongok, mit tegyek?

Szorongok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Reggel rosszullét,gyomorideg,remegés,szapora szívverés,izzadás,éjszakai izzadás,feszültség,fura gondolatok,kilátástalanság,azt gondolom úgysem tud senki segíteni etc...egész nap ezen agyalok,nem tudok leállni...éjszaka alszok kb 4órát aztán felébredek,visszaaludni már nem tudok...valaki segítsen :-(
2013. okt. 21. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is ugyan így vagyok. Csak gyógyszerrel tudok elindulni dolgozni. Buszon olyan érzésem van, mint aki összehányja magát pillanatokon belül. Lehet orvoshoz kellene mennünk. Neked mióta van ez?
2013. okt. 21. 10:15
 2/9 gömbicica ***** válasza:

Jó a kérdés!!! szorongás ellen legjobb orvosság mi magunk vagyunk. Éjszakai izzadáson kivül mindent végigéltem már én is.

Éjszakákat irtam a naplómat, kinlódtam, és csak hallgattam amit kattog az óra, és vártam, hogy végre világosodjon. REggelre meg dög fáradt voltam, kedvetlen......

EGyszerüen seggbe kellett rugjam magam, mert voltam már orvosnál, felirt valami szart, be sem mertem szedni(((

Egyébként is teli volt a rendelő a hozzám hasonló "szerencsétlennel", ahogy a társadalom egésze is teli van.

Állitom Neked minden harmadik embert biztosan kinoznak ilyen érzések, vagy enyhébbek.

Sulis vagy még? vagy felnőtt?

2013. okt. 21. 10:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Javaslom elolvasni: Echart Tolle: A most hatalma című könyvét. Nekem segített. Meg meditálj!
2013. okt. 21. 10:27
 4/9 A kérdező kommentje:
felnőtt vagyok,29éves,amiatt alakult ki hogykijöttem Németbe betegápolónak,egész nap csak ülök a szobában,max főznöm kell az öreglány egész nap alszik..én meg tengek lengek,csak magamat figyelem hogy épp milyen tüneteim vannak,mi fáj...a rossz gondolatok,ez a nyomás a lelkemben,vagy súly,vagy nem tuodm hogyan nevezzem...van kiút ebből csajok?!?!?Nekem ilyen erősen 2-3hete van,előtte csak gombócérzés meg érzékenyebb voltam mindenre...de ez az elmult 2-3hét valami borzasztó..igen,orvoshoz kellene menni,de én nem gyogyszerekkel szeretném elnyomni,hanem tényleg megoldnai ezt a bajt a gyökerénél...de nyilván sejtem a választ,váltsak munkahelyet...csaj sajna egyszer vissza kell jönnöm 4hétre,mert januárban költözünk és kell az a rohadt pénz...:-( el vaok keseredve,már panaszkodni sem merek senkinek,mert ugy érzem cak zavarom őket,ezért tettem fel itt a kérdést!
2013. okt. 21. 10:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt előtte de csak ritkán. Vizsgáknál meg tényleg olyan eseménynél amikor volt ok rá. Most pár hete utcára is félek kimenni. Ha itthon vagyok nincs semmi bajom csak az indulás előtt leszek rosszul. Nem gyógyszert szedek, hanem valami homeopátiás dolgot egyenlőre hat vagy csak azt hiszem és megnyugtat, hogy bevettem valamit...
2013. okt. 21. 10:33
 6/9 A kérdező kommentje:
néha én is érzem úgy,hogy nem merek elmenni boltba vagy a pékségbe,ami itt van 2 háznyira...nyugtatón éltem eddig,de tegnap este ugy döntöttem nem szedek többet,ma elmertem menni boltba ugy h tiszta ideg voltam,de nem vettem be gyogyszert.Igazából csak Valeriánát szedtem,orvoshoz pedig elmegyek pénteken,akkora vagyok Magyarországon,és ha kell akár hipnózist vagy bárit bevállalok,elviselhetetlen..amig nem egész nap ezen agylatam,addig elviselhető volt...de most csak feküdnék,agyalnék egész nap hogy mitől van meg mivel oldhatnám meg..ez za ördögi kör...a másik érdekes,hogy a hangulatommal nincs gond,elnevetgélek én ha felhiv a párom,vagy anyukám...viszont van olyn gondom is,hogy másfél óránként rámtör az éhség..olynkor muszáj ennem különben ugy érzem elájulok...ja,meg ha mondjuk elmegyek boltba nagyobb áruházba,az emeletre ha felmentem majdnem sirva rohantam le,mert ugy szédültem,a fejemet nem tudtam mozgatni mert ugy érzem elájulok...áá,félelmetes...:-(
2013. okt. 21. 11:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne nyugtatót szedj! Az csak eseti kezelésre jó.
2013. okt. 21. 15:19
 8/9 A kérdező kommentje:
rexetint kaptam amit néhány napja szedek,csak roszabbul érzem magam..holnap ismét doki,állandóan fáradt zavart nyugtalan vaok és a pánik is sűrűbben van rajtam mint eddig...
2013. nov. 3. 20:04
 9/9 gömbicica ***** válasza:

Szia. Ránéztem a "gyógyszeredre"! hááááááát!!! nagy ivben dobd ki a patikai gyüjtőbe!!!!! Csak ne a szemétbe!!!

"A Rexetin az SSRI (szelektív szerotonin visszavétel gátlók) néven ismert gyógyszerek közé tartozik. Minden ember agyában van egy szerotonin nevű anyag. A depressziós vagy szorongó emberek agyában alacsonyabb a szerotonin szint. Nem teljesen ismert, hogy a Rexetin és a többi SSRI hogyan hat, de ebben valószínűleg szerepe van annak, hogy növeli az agyban a szerotonin szintet. A depresszió vagy szorongásos betegség megfelelő kezelése fontos ahhoz, hogy Ön jobban érezze magát."

"Öngyilkossági gondolatok és depressziójának vagy szorongásos betegségének súlyosbodása

Ha Ön depressziós és/vagy szorongással járó betegségben szenved, előfordulhatnak önkárosító- vagy öngyilkos gondolatai. Ezek gyakoribbak lehetnek az antidepresszáns kezelés kezdeti szakaszában, mert ezeknél a gyógyszereknél a hatás kialakulásához időre van szükség. Ez általában két hét, de olykor hosszabb időbe is telhet.

Nagyobb valószínűséggel lehetnek ilyen gondolatai:

- ha korábban voltak már öngyilkossági vagy önkárosító gondolatai.

- ha Ön fiatal felnőtt."

Klinikai vizsgálatokból származó információk szerint az antidepresszánsokkal kezelt, pszichiátriai betegségben szenvedő fiatal felnőttek (25 évnél fiatalabbak) esetén magasabb az öngyilkos magatartás kialakulásának veszélye.

Ha bármikor önkárosító- vagy öngyilkossági gondolatai támadnak, azonnal keresse fel orvosát, vagy menjen kórházba."

No mindezek fényében kérlek nézd végig ezt a videót, ha ugy is ráérsz.

http://www.youtube.com/watch?v=0i3buI4kZWQ

Isten mentsem meg gyógyszertől. Hallgass zenét napközben és próbáld meg nem nyügnek felfogni a munkádat, hanem feladatnak, ami hasznos feladat, mert segitesz egy idős embernek (Te is az leszel pár évtized mulva!!!)

Évekig kinlódtam én is az olyan tünetektől mint amiket leirtál. magamtól kellett felállni.

ezek nem gyógyszerek, ezek mérgek, amikről gőzük sincs hogy mi is ez.

Majd hallod a videóban, hogy milliárdos profitért csinálják 3. perctől érdekes szöveg.

Normális emberi érzések:

szégyenlősség. ők azt mondják rá, hogy SZOCIÁLIS SZORONGÁS.

szerettünk elvesztése feleti bánat. ők azt mondják SULYOS DEPRESSZIÓ

honvágy, ők azt mondják KÜLÖNVÁLÁSI SZORONGÁS

gyanu, ők azt mondják PARANOID SZEMÉLYISÉGZAVAR

ha vannak jó és rossz napjaid, ők azt mondják BIPOLÁRIS ZAVAR

megzavarhatóságra ők azt mondják ADHD

Ha elmész pszichiáterhez, tuti, hogy mentális "etegséget" diagnosztizálnak ami egyenlő a tudatmódositó szerekkel

ha elmész 98, 99,9 %-ban "gyógyszert" kapsz.

ez = évente 700.000 sulyos mellékhatás,=42.000 haláleset és = 330.000.000 dollár haszon a gyógyszergyártó cégnek.

Ezeknek a gyógyszereknek nincs ismerst gyógyhatásuk, de rengeteg mellékhatásuk van.

Ez nem más, mint egy tébolymarketing.

Ha ugy érzed segitségedre lehetek, nyugodtan irhatsz privátban is. üdv. Edit.

2013. nov. 4. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!