Hogy érhetném el hogy a családom komolyan vegye a súlyosbodó depressziómat és segítsenek?
Figyelt kérdés
Évek óta súlyosbodó problémáim vannak de nem kaptam segítséget eddig, mivel ők nem is veszik komolyan.
Hiába beszéltem velük erről ezerszer, egyre elkeseredettebb vagyok. Hogy tudnám megértetni velük hogy sokkal nagyobb a baj mint gondolják?
2013. okt. 16. 19:00
11/12 A kérdező kommentje:
Én mégis smegpróbálom őket, de köszönöm szépen a válaszokat!
Nem tudom hallott-e valaki a HTP-5 vitaminról. Arra gondoltam elkezdem szedni, mert gyógyszernek nem minősül, de talán segít.
2013. okt. 22. 19:44
12/12 Bárzsing válasza:
Akkor már inkább Remotiv extrát szedj, annak orvosilag bizonyított hatása van. Vény nélkül kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!