Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik olyan hogy elfelejtem...

Létezik olyan hogy elfelejtem hogy hogy kell szeretni?

Figyelt kérdés

Már vagy 4 hónapja fura dolgot érzek, mintha semmit és senkit nem tudnék szeretni.Pedig van barátnőm is családommal is jóban vagyok, mindannyijukat szerettem régen, de most valami más lett, mintha meghalt volna az egyik részem , mintha nem is én lennék, képtelen vagyok lelkesedni, örülni, barátnőm szülinapi meglepetésének se tudtam pedig az volt csak ám a húú o.O.Minden iránt közönyt érzek. A suliban még rosszabb a helyzet, ott a tanárok rendesen elveszik az ember kedvét az élettől is , hiába tanulok felesleges semmire nem megyek vele...

(tavaly az utolsó 3 napban rontották le a jegyemet 4,6 ról 2,3 ra 2 dupla jegyes pördogával -.-)

Egyszerűen nincs ami kitudna billenteni ebből a közömbös állapotból, néha úgy érzem hogy hidegvérrel megtudnék verni bárkit, vagy kirabolni vagy bármi o.O, eddig sose éreztem ilyet, mintha eluralkodna rajtam valami rossz.

Eddigi életem során pedig mindig színötös volt a magatartásom sose verekedtem sose gondoltam arra hogy ellopjak valamit, sose gondolkodtam hogy mivel árthatnék másoknak.

Mi történhetett szerintetek ? Ez normális ? Félek attól hogy megőrlök és diliházba visznek, mert közveszélyes lettem :(

2013. okt. 7. 17:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetséges, én is elfelejtettem érezni, egyszerüen ÜRES lettem, semmi nem volt bennem. Meg kellett keresni a kiváltóokot, amely miatt reflexszerüen eltompítottam, majd teljesen megszüntettem az érzéseimet. Aztán újra kellett tanulnom mindent. Kérd szakember segítségét, ha egyedül nem megy!
2013. okt. 7. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!