Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az normális, hogyha heti...

Az normális, hogyha heti rendszerességgel visszalátogatok egy olyan helyre, ahol rájöttem, hogy változtatni kell az életemen és ahol boldog voltam. (kórházról van szó)? Amúgy legfőképpen pszichológiai szempontból kérdezem ezt.

Figyelt kérdés

2013. okt. 4. 21:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

Elsőre tényleg fura, hogy visszajársz a kórházba... de miután elmesélted, hogy miért, és mi a célod vele, már teljesen érthető! Az pedig dicséretes, hogy végre vannak céljaid, és a tanulmányi eredményeden is javítottál.

Ha neked ehhez az kell, hogy rendszeresen eljárkálj a kórházhoz, akkor nyugodtan.

2013. okt. 5. 09:33
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Komolyan, szerintem csodálatra méltó ember vagy. A leírtak alapján nagyon jó pszichológus leszel.
2013. okt. 5. 17:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Természetes, hogy normális dolog az, hogy visszajársz a kórházba ahol szeretetet kaptál. Én a helyedbe meg is látogatnám a gyerekeket. Gondolom ők is örülnének neki és titokban gondolnak is arra, hogy egyszer csak megint megláthatnak.
2013. okt. 16. 09:54
 14/18 A kérdező kommentje:
Már biztos nincsenek bent. (augusztus elején voltam bent)
2013. okt. 16. 17:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan voltam én is. (1,5 éven keresztül) hetente visszajártam oda, ahol igazán boldog voltam. De el kellett költöznöm, és már nem tudok oda menni....ne tudd meg mit érzek most :( Tehát javaslom, h ritkítsd a látogatásokat,mert nem tudhatod, mit hoz a sors
2013. nov. 30. 19:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem, ez bizony nem normális.

Az, hogy visszavágysz oda, ahol rájöttél, hogy változtatni kell az életeden, és álmodban vagy az álmodozásaidban szeretnél visszatérni oda, ahol boldog voltál (hiszen törődtek veled), az belefér a normálisba, hiszen a lélek gyógyulni akar.

De az, hogy hetente visszajársz, ott ülsz, lesed a nővéreket és vágyod betegsen a figyelmüket és szeretetüket - na ez nem az.

Én azt javaslom neked, lévén, hogy 15 évest írál, ha jól emlékszem, hogy keress fel mielőtt egy Gyermek- és Ifjúsági pszichiátert. Az bevizelési zavarok is ide tartoznak, és a mélyésges szeretethiány is.

Mivel már rájöttél, hogy változtatnod kell, a motivációd megvan a gyógyulásra. Sok sikert! :) (beutaló kell a dokihoz a házidokitól és mivel 15 vagy, szülői kíséret, lehet nagyszülő is).

2013. dec. 22. 10:23
 17/18 A kérdező kommentje:
Azóta már betöltöttem a 16. életévemet. Több mint 2 éve járok pszichológushoz és pszichiáterhez is. Nem vizelek be, gyakori vizelési ingerem van.
2013. dec. 22. 12:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Kötődési zavarnak is lehet ez a tünete.
2017. nov. 20. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!