Van itt olyan aki kigyogyult a pánik betegségböl "csak" a xanax segitségével? Terápia nélkül.
Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 18:45
11/15 anonim válasza:
De amúgy egyet értek veled nyolcas, szeretet és megértés kell mindenkinek de legfőképp az ilyen embereknek, meg törődés vagy ennek az ellentettje, akit a legjobban szeretsz ő basz át akitől nem várnád, aztán mindenki.
12/15 anonim válasza:
Csak egy biztos, hiába szomorkodsz bárhol a nagy szónokló közönség aki nagyon intelligensnek hiszi magát úgyse fog itt rád írni és segítséget nyújtani, nem lesz a barátod, vagy akárkid, és csak röhög a sok nyo.orék, pedig olyan gyönyörű tőröm van, amilyet ha te is szereznél boldogan mint egy két fős kis csapat nyak pírcit lehetne nekik csinálni, ha eljön az idő. Muhahaha fletch szónoklok már én is! :)
13/15 saveme válasza:
én vok a nyócas. Szívesen meghallgatlak személyesen is, te/ti, akárki. Átjön a kiábrándultság, a szenvedés a sorokból, még ha keménykedsz is. Némi szeretet belém is szorult. Jézus szabadító. De Ő is csak akkor működik, ha nem csak a szabadításért kell, hanem az ember hajlandó is követni bárhová, bármikor.
14/15 anonim válasza:
Tudod, Jézus vagy akármelyik nagy tanító nem várja el, hogy bárhova kövesd, sőt ő a tisztán látást reklámozta, mutatta meg az emberiségnek, nem pedig azt hogy menj be harlembe, vagy a nyóckerbe, és csinálj meg mindent amit ő kér vagy menj oda ahol ő van, ő arról beszélt hogy hallgass a szívedre, tedd azt amit jónak érzel, és hidd el mindenki úgy cselekszik ahogy tud, vagy itt vagyok én példának, én már szarok az egészre, úgy cselekszek ahogy kedvem tartja, de szívből, és ez a lényeg....
15/15 A kérdező kommentje:
:o
2014. jan. 6. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!