Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért lehet az, hogy ha...

Miért lehet az, hogy ha felszállok buszra, villamosra, megigazítják a táskájukat meg a többi cuccukat?

Figyelt kérdés

.. arról nem is beszélve, hogy félreállnak meg ilyenek..

Nem azért, de életembe nem gondoltam olyanra, hogy valakinek belenyúljak a táskájába, kabátjába, sok paraszt meg megigazítja és figyel engem, mintha valami körözött bünöző lennék.. Normálisan vagyok felöltözve, nem rongyosan..

Mitől lehet ez? Hogy tudok változtatni?

lassan 20 éves leszek és nagyon zavar ez a dolog..

Vegyek fel bohócsapkát hogy ne vegyenek komolyan? Vagy mi a retkeslfszt csináljak?

2009. nov. 7. 20:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%
Csak veled csinálják ezt?
2009. nov. 8. 15:24
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. én csak azt figyelem ha valaki engem néz..
2009. nov. 8. 19:43
 13/21 anonim ***** válasza:
szija nem kuldesz be magadrol egy kepet?:)hihih lehet hogy felnek toled, mert bunozos kinezeted van ,de ebben az az elony,hogy teged senki sem mer megtamadni:-D mindig nezd a dolgok jo oldalat,minden eremnek ket oldala van!
2009. nov. 10. 19:06
 14/21 anonim ***** válasza:
69%
Véletlenül nem cigány vagy? :D
2009. nov. 11. 09:20
 15/21 anonim ***** válasza:

Velem is folyton ez van.

Leszállok buszról, előttem 70 éves öregnéni, előzném balról, az meg így néz hátrafelé és rögtön átrakja a táskáját a másik oldalra.

Meg estébé estébé.

2010. jan. 10. 22:38
 16/21 A kérdező kommentje:

Nem vagyok cigány, fehér a bőröm.. igaz, hogy nem kötnek belém, de akkor sem szeretem ha kinéznek..

[link]

Jobbról balra a második.. úgy nézek ki kb, csak nagydarab.

Jó az, hogy nem kötnek belém (vagyis 2 napja belém kötöttek, de azt mondták "bírom a formát" és fizetni akarták a belépőm az egyik buliba, de nem mentem velük.. meg vannak a maga előnyei :D

2010. jan. 11. 13:47
 17/21 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak paranoid vagy. Lehet, fel kellene keresnek egy szakembert, hogy ne érezz mindig így. Jobb lenne neked szerintem...
2010. jan. 16. 20:17
 18/21 anonim ***** válasza:
ha közel jön valaki a buszon, én is átrakom magam elé a táskámat, nem azt nézem milyen az illető, mert egyszer már egy normális öltözetű ember benyúlt a táskámba. Szerencsére észrevettem időben, és amúgyis egy befőttesüveg volt benne.
2010. jan. 16. 20:58
 19/21 anonim válasza:

Én mindig félre húzom a táskám a buszon, ha vki túl közel jön hozzám, jobb félni mint megilyedni. Sajnos a mai világban senkiben sem lehet bízni, sztem ne vedd magadra.

Amikor engem néznek, a szemébe szoktam nézni, de sok esetben nemhogy zavarba hozná, simán tovább bámul. Ilyenkor inkább levegőnek nézem, vagy úgy állok, h takarásban legyek. De ez más tészta, mert lány vagyok

2010. jan. 16. 21:57
 20/21 anonim ***** válasza:

szerintem néha mindenkit megbámulnak

de lehet, hgy csak azért néznek rád így, mert jóképű vagy, és azért rakják félre a tatyójukat, hoy odaférhess melléjük. soha nem lehet tudni...

am meg ha zavar, mosolyogj rájuk, vagy 1xűen ne nézz oda

2010. jan. 17. 10:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!