Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Neha fura kepek villannak be,...

Neha fura kepek villannak be, mintha szorongas lenne, nem tudom. Ti szoktatok ilyet latni?

Figyelt kérdés
A minap setaltattam a kutyamat (csivava) es a farol diok hullottak le, azonnal bevillant a kutyam veres szettort koponyaja mert raesett egy dio... A dio nagy sebesseggel esik es okozhat ilyen brutalis serulest... de mindig megijedek az elmemtol,hogy ilyen konkret eles,tiszta kepeket latok magam elott... Nektek van ilyen?
2013. szept. 30. 04:04
 1/1 anonim ***** válasza:

van ilyen. sok minden okozhatja, sok féle betegség van. én nem akarok mondani semmit, menj el pszichiátriára (ne félj tőle)

nekem egy időben olyan volt, hogy a múltból jöttek fel állandóan jelenetek, és ezek gyötörtek. később kiderült, hogy nekem bipoláris affektiv zavarom van, és szenzitiv személyiségzavarom, a mániás korszakomban voltak ilyen képzelgéseim, mert túl pörgött az agyam. de ezer más dolog is okozhatja. majd az orvos megmondja mi ez, és mivel kell gyógyítani.

2013. szept. 30. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!