Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » AURORIX, valakinek? Tapasztala...

AURORIX, valakinek? Tapasztalatok? , Jó lenne, vagy ezt a kérdést hol tegyem fel, ahol többen válaszolnának?

Figyelt kérdés

Ez egy MAO-gátló/bénító/inhibitor, szociális környezetben tapasztalható óriási félelmemre és szorongásomra adták.

Senki ne mondja h ez úgysem használ, mert ezzel csak rontja a súlyos állapotom!

Szóval tapasztalatok. Köszönöm

2013. szept. 17. 20:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9-es vagyok. Jól érzed! Ez a típusú gyógyszer 1-2 hét folyamatos szedés után fejti ki igazán a várt hatást.

Depresszió ellen és szoc.fóbiára nagyon jó szerintem, még ha valamit szedsz is mellé az sem gond. Legalábbis ahogy írtam fentebb, nálam is elég jól bevált.

2024. jan. 17. 09:50
 12/12 anonim ***** válasza:

10-es vagyok, most úgy érzem hogy visszaestem a gyógyszer szedés előtti állapotra kb 5 napja,igaz csak 150mg-ot írtak fel a betegtájékoztatón meg 300mg-ot írnak alsó adagnak szerintem majd fel is emelik de attól félek hogy az sem fog segíteni ugyan is hiába éreztem jól magam,hiába múltak el a tünetek az extrém szorongásos tünetek a remegés,izzadás,izomfeszülés,pánik,félelem érzet egyszerűen képtelen vagyok tartalmas beszélgetésre és érzem ezt a környezetemen is,nem keresik a társaságom ez végett másnak, hülyének is érzem magam, ez már régen, gyerekkoromban is így volt...

Sokat agyalok ezeken elképzelhető hogy ez a szociális fóbia nálam nem is egy betegség hanem inkább csak egy tünet?ha tünet,akkor mi lehet a kiváltó ok?milyen betegség okozhat szociális fóbiát, szorongást, pánikbetegséget?úgy kb 25 éve az iskolában felmerült hogy ADHD-s lehetek, az okozhat ilyent?

2024. jan. 24. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!