Hogy győzhető le a nőfóbia? Saját tapasztalatok?
Tehát nem tudsz semmi olyat mondani, ami indokolná, hogy így érzel?
Szerintem nem biztos, hogy ezt egyedül meg tudod oldani, 23 évesen ha még nem volt kapcsolatod egyre kínosabb lesz, hogy még mindig nincs. Egyre frusztráltabb leszel és ha nagy nehezen ráveszed magad a próbálkozásra, akkor lehet elijeszted a kiszemeltet. Esetleg kineziológus vagy ilyesvalaki segítségét nem próbálnád meg igénybe venni? Valamiért félsz a nőktől, te magad sem tudod mi miatt lehet, erre így nehéz rájönni és kitalálni hogy legyen másképp.
Lány barátaid sincsenek? Mit csinálsz, tanulsz vagy dolgozol? Egyéb barátok, haverok vannak?
Ha lány barátok társaságában fel tudsz oldódni, akkor ez lehetne kiindulópont, a barátság átfordulhatna valami másba egy idő után esetleg. Ha úgy érzed, hogy van olyan lány haver, akivel szívesebben vagy, akkor legyél vele többet, még ha azt is hiszi, hogy csak barátok vagytok, ha elég jól érzitek magatokat egymással barátként, akkor úgyis elkezdenek kialakulni előbb vagy utóbb érzelmek is köztetek. Ha meg már közelebb engedtétek egymást, akkor ha normális lányt fogtál ki próbál majd segíteni majd a te fóbiádon szerintem. Próbálj olyan közegben mozogni, ahol nem félsz lányoktól és elsőre ott megpróbálni észrevenni az adódó lehetőségeket. Az én első barátomnak csak lány haverjai voltak, én is először barátkoztam vele, egyre több dolgot megosztottunk egymással, egy idő után még többet és többet meséltünk volna a másiknak, ha bajunk volt jól esett a másik társasága, aztán én lányként hoztam fel, hogy ez kezd kevés lenni, és még többet szeretnék belőle kapni. Aztán ő erre rábólintott, hogy oké.. így jöttünk össze és jártunk jó sokáig :) Semmiképp ne stresszeld magad, hogy most udvarolnod kéne, de nem megy, mert ezt érezni a másikon. Állj úgy hozzá, hogy csak barátkozol. Hidd el, a lányok fel fognak szedni téged, ha akarnak tőled valamit, de úgy érzékelik, hogy félősebb vagy.
Ha gondolod írd le priviben mitől lehet fóbiád, szívesen meghallgatlak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!