Hogy győzhető le a nőfóbia? Saját tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintem nőfóbiás vagyok. Nagyon jó lenne egy nő, aki segítené ezt leküzdeni, de annyira tartok tőle, hogy tönkretenné az életem, hogy elvenne mindent, ami fontos számomra, hogy félek. Kimondottan félek. Nem bízok bennük, de szeretnék megbízni bennük. Ha lenne egy régóta tartó komoly kapcsolatom, amit a nő nem akarna megszakítani, biztos remek érzés volna, de ilyen még nem volt. Nem volt még kapcsolatom 23 évesen. Saját tapasztalatok?#nőfóbia #hogy győzzem le?
2013. aug. 8. 13:00
11/11 A kérdező kommentje:
Azok azért nem olyan barátok, inkább csak merek velük beszélgetni. De pont azért, mert nem a nőt látom bennük, hanem csak beszélgetőpartnert.
Nekem az ismerkedéssel van gondom, mert nem kerülök olyan közegbe, ahol lehetne. Nem járok bulizni, mert nem hiszem, hogy ott komoly kapcsolatom lehetne. Szakmai oldalon meg nem találok olyat, akivel véletlenül valami miatt beszélgetnem kellene.
2013. aug. 9. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!