Egy droghasználónál ha már kialakult a pszihotikus zavar (elmezavar), akkor ha leteszi a szert, azaz leszokik, utána megmarad ez az elmezavar?
"hogy a fű és speed nem túl durvák ... Lehet, hogy a fű tényleg nem, na de speed-be még patkányméreg is lehet, meg minden sz@rt bele tesznek. Nem?"
Persze, ez alap probléma a drogokkal. Mivel illegálisak, nincs minőségellenőrzés, nincs hatóság aminek meg kellene felelniük, lehet benne cián vagy ólom is.
Egyelőre azért szerintem legyünk optimisták, alapvetően a kotyvasztóknak sem érdeke, hogy bárki rosszul legyen, mert akkor csak nyomozás indul és a végén még a dealereket is elkapják.
Szóval ha csak ennyi volt, én bizakodnék, legyen még reményed.
Nagyon kedves vagy, köszi, de sajnos ez az ami már fogytán van, a remény. :(
Mocsok ez a drog, aki egyszer kipróbálta a legtöbbjüket rabul is ejti. Nem értem, hogy miért van ilyen sok drogfüggő manapság ... Miért ennyire labilis a mai fiatalság? Vagy tudatlanok? Nem tudják, hogy a következményeit, vagy netán menő dolog drogozni, vagy mi a francért kell rászokni a rosszra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!