Ez másnál is van így?
A helyzet hogy igencsak már a "felnőttek" életét élem, de még családom nincs. Melo és menni...testvérem nincs, barátaim...hát barátok, azt gondolom ez fiatal korban van inkább (de biztos vannak ellenpéldák és ez jó, nálam nem így van, bár ebben biztos én is szerepet játszok)
Úgy mondanám nincs igazán "bizalmasam". Nincs társasági életem, nem járok el szórakozni másokkal...és tudjátok, az a bizonyos ismerkedés. Régen azért tudtam hatást gyakorolni a lányokra mikor olyan kedvemben kaptam el magam, de ez mondhatom egy szerep volt és bár hatásos volt, de nem tudtam mindíg hozni, és bele is fáradtam. Most meg már eleve kedvem sincs szerepbe bújni.
Nem jó út...olyan jó lenne csak úgy tényleg valakivel igazán kellemesen elbeszélgetni egy ismerkedés keretén belül ahol érzem hogy igen így kellek, és ő is nekem viszont. Nagyon régen volt benne részem...talán emiatt vágyom rá ennyire (de ez sem jó)
Valaki egyszer azt mondta nekem: járj mozdulj kicsit ki, mert később ha az ember megszokja a "magányt" egyedüllétet, még nehezebb lesz. Főleg kapcsolatot kialakítani valakivel, közel engedni magadhoz...stb Én sokszor valahogy ezt érzem. Fura dolgok ezek...más érez így?
Kimondom: nem érzem azt hogy ha tetszik egy lány, akkor azt meg tudom szerezni. Ennyi. Ennek azt gondolom belülről kell fakadnia..nem játszani. És itt a kulcs a sikeres ismerkedéshez...ezt azért jó itt leírni.
(természetesen itt csak a számomra "negatív" dolgokat emeltem ki, vannak szép dolgai az embernek az életében, és erényei) azokra most nem fektettem hangsúlyt.
Ez ismerős, szerintem az ember leszokik lassan a társasági életről amikor bekerül a mókuskerékbe, és minél később akarsz ezen változtatni annál nehezebb.
azért nem érzed, hogy meg tudnál hódítani valakit, mert már annyira kijöttél a gyakorlatból. Ha eljárásnál és sokat lennél más emberek között, akkor már lazán menne. Persze eleinte nehéz, de nem lehetetlen.
Nem lehet túl barátságos világnézeted ha azt hiszed barátságok csak fiatalkorban vannak.
Egy barátság jobb is lehet mint egy házasság. Akire mindig számíthatsz, olyan ember aki megért stb. És persze nem a házasság kárára. Te inkább a haverságra gondoltál. Ezek szerint még igaz barátságban soha nem volt részed. Erről pedig csakis te tehetsz.
Ezek alapján és amit a kérdésed második részében is írtál úgy gondolom valamilyen felszínesség van benned. De ezt nem szó szoros értelemben értem. Pont a mély érzéseid miatt vagy ilyen felszínes vagy kizáró. Elég sok gát vagy blokk lehet benned evvel kapcsolatban. Mármint a kapcsolatokkal kapcsolatban.
Ha meg úgy érzed hogy nem tudsz megszerezni egy lányt annak 2 oka lehet: vagy nem jól választottál azaz hozzád nem is illene, vagy pedig önbizalomhiányod van.
És igen a sikeres ismerkedéshez valóban itt a kulcs. Hogy nem játszani kell. Te pedig bizonyos szinten játszol, rejtegeted magad, pl azért mert meg akarsz felelni valaminek.
"Régen azért tudtam hatást gyakorolni a lányokra mikor olyan kedvemben kaptam el magam, de ez mondhatom egy szerep volt és bár hatásos volt, de nem tudtam mindíg hozni, és bele is fáradtam. Most meg már eleve kedvem sincs szerepbe bújni."
Ismerős, hasonlóan érzek én is. Nem csak párkapcsolatokat vittem így régebben, hanem haveri kapcsikat is, sok haverom volt, és a legjobb barátom is bevallotta egyszer, h régebben jobb fej voltam..
minap utaztam egy lányal a vonaton és, megint csak belebujtam a "szerepembe" az kis laza vicces...hatással is voltam a lányra, figyelt rám, felém fordult..kis flört... aztán valahogy beszélgetésünk alatt kiestem ebből a szerepből(azért fogalmaztam így mert ilyen vagyok alapjaiban, de mégsem, magyarán azt éreztem nem egészen önmagam voltam)...annyit vettem észre már nem felém fordulva a telot nyomkodja. Végére kicsit flegma stilust éreztem rajta. érdekes mert ezzel párhuzamosan kezdtem elveszteni az induló önbizalmam..."olyasmit éreztem h kipukkat a lufi" ha értitek...ilyet már máskor is tapasztaltam sajna. Jó indulás, figyelt rám aztán..előjön a "gát vagy mi" és elvesztem az érdeklődését, olyankor gondolom megváltozik a kisugárzásom is.
Azt gondolom sokat kell beszélgetnem a lányokkal, és természetesebb, intimebb viszonyt kialakítani, ami elég nehezen megy már számomra, vagy megfelelő partner kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!