Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Veletek is történt már ilyen...

Veletek is történt már ilyen "alvás" közben?

Figyelt kérdés
Igaz már elmult ugyan, de emlékszem pár éve elég gyakran előfordult hogy napközben elaludtam, (elég nehéz megfogalmazni milyen érzés is volt) szóval ébren voltam de mégsem. Azt értem ez alatt hogy láttam felfogtam mindent ami kürülöttem történt hallottam is a többieket, teljesen éber volt a tudatom, de aludtam.Mintha a testem és a lelkem elagyták volna egymást.. abszolut nem engedelmeskedett a testem. Próbáltam kezem, szemem , lábam mogmozdítani de semmi... ekkor próbáltam szólni a szobatársakhoz semmi. ugy éreztem mintha az "én-em" be lenne zárva valahova ahonnan nem tud kijönni. Egyre jobban pánikba estem (a tudatom) (és mondhatni imádkoztam) hogy valaki keltsen már fel. Szörnyű érzés volt.éltetek már át ilyet... mitől lehet ez? talán a kimerültség?
2009. nov. 3. 22:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Velem is történt már ilyen.

A lélek és a test külön dolog. Akár hiszed akár nem, de így van, ezt te is megtapasztaltad. A lélek használja a testet a kommunikációra, másokkal, és a környezetével. Azért kényelmetlen a létezés így, mert nem tudsz kapcsolatba lépni másokkal, mert ők nem érzékelik a te lényedet mint olyat különállóan (pedig meg lehet oldani).

A rémálmok ilyen esetben nem csak képzelődések, mi csak a materiális dolgokat fogadjuk el általánosan. DE mindenkinek meg lehet a maga világa. A realitás és a valóság két különböző fogalom.

A válaszok megvannak, csak nyitott hozzáállás kell.

2009. nov. 7. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!