Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha a párom kicsit depiesebb...

Ha a párom kicsit depiesebb hangulatában van, hagyjam békén vagy noszogassam?

Figyelt kérdés
pánikbetegség miatt depis, mert megint rosszul érzi magát. nem tudom mi a jobb, ha beszéltetem, vagy ha békén hagyom. úgy látom ha beforog, akkor csak egyre rosszabb állapotba kerül. de úgy látom nem tud egyedül kitörni. én mindenben mellette vagyok, csak nem tudom mi a jó, ha folyton beszéltetem, vagy ha ráhagyom, vagy ha próbálom elterelni a figyelmét. Attól tartok, hogy teljesen beforog.

2013. szept. 11. 08:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Szóval te vagy a terapeutája.Sajnos a beszéd nem mindig megoldás és majdnem mindig jobb a cselekvés.Ez a borongós idő amúgy sem emeli a hangulatot.Tereld el a figyelmét,valami aktív tevékenység.Uszoda,gőz,szoli,mozi bármi,ami természetes módon segít és persze a pánikbetegsége is elviseli.Amúgy meg járjon szakemberhez,mert évkig nem fogod bírni a lelkizést.
2013. szept. 11. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!