Mikor van az a pont, amikor egy ember lelkileg már nem tud önmagán segíteni, csak a szakember az, aki segíthet rajta?
Egy jó pszichológus rengeteget tud segíteni.
Nekem sosem volt rá szükségem, de sokakon láttam már, hogy milyen jót tesz nekik.
Ha jó szakemberhez mész valóban segít!Tapasztalat.
De a Te hozzáállásod is nagyon fontos!!
Én is azon a ponton vagyok... Ma voltam pszichiáternél.
Szerintem akkor jön el ez a pont, amikor már minden ránehezedik az emberre, úgy érzi, hogy összeszakad, nem látja a kiutat, nem eszik, néz maga elé, képtelen érzelmekre, vagy épp' folyton kiborul, stb.
Igen, tud segíteni a pszichológus, de számít az is, hogy a páciens is akarjon javulni.
21/f
Ha hosszabb ideje - legalább két héten keresztül - tartanak a depressziós, szorongásos tünetek, akkor már érdemes orvost felkereni.
Én épp a határon voltam az elmúlt hetekben, idegösszeomlásom volt, kb. két hétig kapkodtam a nyugtatókat, megpróbáltam újra szedni a régi antidepresszánst, de még rosszabbul lettem.
Már készültem időpontot kérni a pszichiáterhez, aztán huss, egyik napról a másikra elmúltak a tünetek. Persze ez nem zárja ki, hogy máskor is előjöjjön egy mélypont.
Szia!
Az a pont, amire te gondolsz, akkor van, amikor az adott személy életének különböző területeit lényegesen akadályozza a lelki állapota. Nem teljesít a munkahelyen, a családtagokkal és barátokkal megromlik a kapcsolata, személyes céljait megakadályozza.
Én tanácsadó pszichológus vagyok és a visszajelzések szerint segített mindenkinek, amit együtt csináltunk :) Amúgy meg nekem is voltak gondjaim és nekem rengeteget segített, amit én tanultam és magamon kipróbáltam! Jelenleg is sokat segít, ha egy új problémás helyzetbe kerülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!