Iszonyat rosszul lesz tőle az illető, hányni is fog. Önmagában nehéz halálosan túladagolni, de eszméletvesztést okozhat. Ha nem hal bele, akkor az illető egy idő után spontán magához tér, minden ellátás nélkül is, de napokig rosszul lesz még utána.
2013. szept. 3. 16:10
2/9 A kérdező kommentje:
Tehát aki ilyesfajta öngyilkossággal fenyegetőzik, azt nem kell "olyan szinten" komolyan venni igaz?
Ismerősöm unokatestvérének a terve, hogy kómába esik, és mivel ez áll a papíron, túl akarja adagolni magát.
Megértem hogy rossz az élete, levágták a két lábát, alkoholisták a szülei és emellett pánikbeteg -de a durvábbik fajtából-, agorafóbia, és senkivel sem tud szinte kommunikálni anélkül, hogy rosszul lenne. De nem lát más kiutat. Hogy hogyan lehetne lebeszélni róla 4 pszichológus után.. gyomorideg az most magasfokon van nálam.
2013. szept. 3. 16:14
3/9 Bárzsing válasza:
Minden öngyilkossággal való fenyegetőzést komolyan kell venni, mert nagyobbrészt tényleg megteszik. Ha pedig alkohollal együtt vesz be sok Frontint, abba igenis meg lehet halni. (Ezt azért nem írtam az előbb, mert attól tartottam, te akarsz öngyilkos lenni, és inkább nem akartam ötleteket adni.) Ha nincs más mód, mentőt hívhatsz, és önveszélyesség miatt beviszik a pszichiátriára.
2013. szept. 3. 16:49
4/9 anonim válasza:
A túladagolásnak akkor van esélye, aki nem szedi az adott gyógyszert. Akinek a szervezete már hozzá van szokva, az nem tudja magát túladagolni.
Jómultkorjában volt az a családirtás, amikor az anya az egész családot beetette frontinnal, majd maga is benyelt egy jó adagot. Mindenki meghalt, kivéve az anyát, aki maga is szedte a gyógyszert már évek óta.
2013. szept. 3. 21:24
5/9 Bárzsing válasza:
De túl tudja, csak többet kell bevennie, mint annak, aki nem szokott hozzá.
2013. szept. 3. 22:20
6/9 anonim válasza:
Meghalni nem lehet csak nem leszel tudatnál.Én ugy akartam öngyilkos lenni hogy részegen bevettem 100 db 0,5 frontint.Este bevettem reggel felkeltem de! 2 napig éber voltam és nem voltam tudatnál.Meg kérdeztem a nővért hogy 2 nap alatt mit csináltam mert nem emlékszem.Azt mondták ugyan ugy beszélgettem másokkal.
2013. szept. 4. 19:54
7/9 anonim válasza:
És a forint túladagolásnak mik a tünetei? Egyáltalán volt már olyan valakinek?
2013. szept. 14. 23:47
8/9 mx3 válasza:
Alkohollal bőségesen, kb 70 0,25 ös-t próbáltam, tegnapelőtt. A tegnapot átaludtam, ma olyan mintha másnapos lennék.
2015. okt. 22. 16:26
9/9 anonim válasza:
Suliba azt tanították, hogy ezeket szinte lehetetlen túladagolni, sőtt még ugye alkohollal vegyítve se halnak bele általában, mégis tudod olyat aki meghalt túladagolásba, bár az elvileg benyakalt egy egész dobozzal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!