Ez most pánikbetegség vagy szorongás vagy mi?
Kb. 4 éve kezdődött. Jött a semmiből egy pánikroham. El is múlt, de utána nem lettem jobban, szorongtam még napokig, negatív gondolataim voltak egész nap. De annyira erősen,hogy pl. ha beszélt hozzám valaki, nem is tudtam rá figyelni, csak a gondolataimra. Egy hét alatt fogytam 5 kg-ot. Aztán valahogy kikeveredtem belőle, gyógyszer nélkül.
Most az van,hogy évente párszor előjön, tart,ameddig tart. De már nincs roham, csak ilyen szorongás féle. Hülye gondolatok, alvászavar stb.
A lényeg,hogy nem tudom mi ez. Mert pánikrohamnak a leírás alapján nem felel meg. Viszont én nem valami miatt szorongok (tehát nem félek tömegben stb.), én azon pörgetem be magam,hogy megint jönni fog ez az érzés, és akkor megint nem fogok tudni aludni stb.
Valaki azt mondta,hogy ez a generalizált szorongás!
szia
de mik voltak ezek a negativ gondolatok?
jo ez az aerobicos ugra bugràlàs nem fog meg gyógyitani
sztem ez csak egy erös stressz lehet
és nem szabad betegségek tüneteiröl olvasni mert csak felveszi ezeket az ember
nekem az segitett hogy sokat jàrtam szorakozni sokat jàrtam emberek közé akik teljesen lekötötték a negativ gondolataimat és a stresszelésem
el is mult :)
Köszi!
Hát nekem pont az a bajom,hogy attól félek,hogy megint jön egy ilyen megőrüléses roham, de inkább a szorongástól szorongok. Nem tudom,hogy magyarázzam el. Attól félek,hogy megint elkezdődik a nem alvás, a gyomorideg és annyira rákoncentrálok erre,hogy elő is hozom!
Pánikrohamom is lett volna már, csak időben el tudtam már az első után kapni és nagyjából helyretenni. Csak utána marad ez a sok agyalás, negatív gondolat, diszkomfort érzés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!