Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elegem van! Mit csináljak?

Elegem van! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Utálom az életemet...egy értelmetlen sz@r. Nincs semmi ami érdekelne, nincs senki aki szeretne. Az az igazság, hogy magányos vagyok kib...ottul. Kb. 1 éve már, hogy a két legfontosabb ember az életemben itthagyott...azóta egyszerűen nem találom önmagam. A suliban egyre rosszabbul teljesítek, amivel a szüleimnek okozok csalódást...

Úgy érzem hogy kezdek bedilizni, és senki sincs, aki segítene...:(

2009. nov. 1. 19:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Menj pszichiáterhez vagy pszichológushoz. Mehetsz egyedül is, főleg ha a szüleid ilyen kockagondolkodásúak. Segíteni fog.

Ha én elmentem volna 16 éves koromban, akkor sok mindenben másképp alakult volna az életem és nem felnőtt fejjel kellet volna feldolgozni a tinikori sebeket.

Fordulj szakemberhez! Nem kell beutaló sem. (Iskolai pszichológusotok nincs?)

2009. nov. 3. 23:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Utolsó, nehogy azt hidd, hogy szakember tudott volna ezen segíteni. Az ember saját maga tudja túlélni az ilyenfajta kríziseket. Csak magadon segíthetsz!!

Kérdező: szerencséd van, nagyon értékes válaszokat kaptál, nekem legalábbis annak tűnnek. Sok újat nem tudok hozzátenni, csak annyit esetleg, hogy ne hidd, hogy ez örökre így marad, az élet állandóan zajlik, változik.Lesznek barátok is, ha most éppen nincsenek is. Erről egyébként még annyit, hogy én úgy látom, újabban a felületes, nagydumás emberek vannak tele úgynevezett barátokkal, az igazán értékesek pedig többnyire magányosak... ez elmond valamit arról, hogy milyen szarul működnek a világban a dolgok, és mennyire felborult az értékrend. Ezen nem szabad keseregni, ezt tudomásul kell venni, és keresni a apró örömöket, az értékes dolgokat. Hát, minden jót!32L

2010. máj. 26. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!