Hogyan tudnám megváltoztatni?
Figyelt kérdés
Barátom teljesen függővé vált a különféle kábítószerek iránt. Nem telik el olyan nap, mikor ne lenne be "állva" vagy be pörögve. Mostanában már szinte antiszociális lett. Egész nap csak otthon ül, ha nincsen más dolga, és űzi. Én barátomnak tartom még mindig, de szerintem ezt ő nem így látja. Olyan mintha nem keresné a társaságomat, miközben több éve barátok vagyunk vagy most már csak voltunk.. Utoljára kb. 2 hete találkoztam vele nagy nehezen.2013. szept. 2. 15:08
1/5 anonim válasza:
Egy tiszta pillanatában (vagy nem tisztában) vidd el egy szakemberhez aki kikúrálhatja a szenvedéjéből. Utálni fog érte téged, de a végén biztosan meg fogja köszönni. A baráti társasága pedig... Hát mondjuk úgy, hogy csak a sajátját fogadja el. Ha tényleg a barátodnak érzed, akkor segíts rajta akárhogy is...
2/5 anonim válasza:
Neki első az anyag és utolsó az anyag.Ezért borzasztó a kábszer,mert egy idő után nincs más,csak ez.Nem tudod megváltoztatni,ahhoz neki kell nagyon akarnia és még úgy sem sikerül mindenkinek.Ráadásul,ha leszokik sem lesz már a régi,mert mindig,minden nap hiányozni fog neki,csak jó esetben tiszta tud maradni.A személyiség is megváltozik teljesen.
3/5 cli_hlt válasza:
"Ezért borzasztó a kábszer,mert egy idő után nincs más,csak ez."
Átfogalmaznám: "Ezért borzasztóak az EMBEREK, mert egy idő után nincs más,csak ez."
Az, hogy félreismerted a barátod, vagy hogy nem törődik veled többet, nem egy csipet fehér por, vagy száraz levél műve.
Sajnos vannak emberek, akik hajlamosak megcsúszni, esetenként önzően viselkedni. Ehhez mindig megtalálják a megfelelő eszközt: van a kinek a kábító- és egyéb szerek, van akinek a szerencsejáték, vagy bármi más.
Ha a barátod, és úgy gondolod, hogy amit csinál az árt neki (eléggé úgy hangzik), akkor beszélj vele. Ha ezt nem akarja, akkor nem nagyon tudsz vele mit kezdeni.
Egy barát elvesztése tud olyan fájdalmas lenni, mint egy szakítás. Teljesen megértem a kétségbeesésed.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát egyáltalán nem lehet vele beszélni.. Nem tudom mit tegyek.. :/
2013. szept. 3. 11:47
5/5 anonim válasza:
Én 2 éve koxot szedek hetente...és jól vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!