Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudnám valahogy feltörn...

The Dani kérdése:

Hogyan tudnám valahogy feltörni vagy megváltoztatni a beállításokat úgy a RANDOM. ORG honlapon, hogy azt a számot írja ki amit én szeretnék?

Figyelt kérdés

2013. aug. 22. 23:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2013. aug. 23. 00:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Addig generálsz számokat míg a tiédet nem dobja ki. Amúgy meg mire kell ez?

Jobb klikk, elem megtekintése, megváltoztatod a számot amit akarsz, profit.

2013. aug. 23. 10:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Na most döntsd el, hogy random-ot akarsz, vagy olyan számot, amit te szeretnél? :D Utóbbi esetben ne randomot használj.

A random randomot fog adni. Ez a lényege. Ebbe belenyúlni totálisan értelmetlen.

2013. aug. 23. 11:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Nos az a helyzet hogy egyik haverom olyan suliba jár, ahol mindenkinek van egy száma. Minden nap egy számot kisorsolnak, és akiknek a száma, az az utolsó óráról elmehet. És a sorsolást ezen az oldalon csinálják.
2013. aug. 23. 12:53
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Biztos színvonalas az iskola ahova jársz. Tanár gépén sorsoljátok ?
2013. aug. 23. 13:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem én járok oda hanem az egyik haverom! (tanulj meg olvasni!!) amúgy meg igen de szerintem ez lényegtelen
2013. aug. 23. 18:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem lényegtelen, mivel a tudásod nulla ehhez, ezért gondoltam h localhoston létrehozol random.org nevű állomást ahova lemásolod a kinézetet és az általad feltöltött szkript futna le. De gondolom te nem nagyon tudod értelmezni amit írtam, ez lett volna az egyetlen megoldás ami a te (ti) tudásotokkal megoldható, azt meg ne várd el mástól, hogy a kedvedért órákat fog bogarászni biztonsági réseket keresve az oldalon.
2013. aug. 23. 20:44
 8/9 anonim ***** válasza:
viperM, Te komolyan leállsz egy 10éves pisissel vitatkozni?! :D Najó megértem de azért mégis naaa.. Csórikánnak kínai a random fogalma is szerinted a localhost vagy állomás (Nem is a busz) mond neki bármit is? :) Btw pöttyöm hiányosság amúgy van a rögtönzött tutorialodban - nem bántásból.
2013. aug. 24. 23:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi lenne a hiányosság ? Talán az apache ami kimaradt belőle, de igazad volt a válaszod elején is, és pont emiatt nem mentem bele a témába jobban.
2013. aug. 24. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!