Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy birom megváltoztatni az...

Hogy birom megváltoztatni az internet beállitásokat?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy valami szerintem nem stimmel az internet beállitasimmal. A böngészők simán gond nelkül csatlakoznak a nethez de internet függő jatékok (pl: NEED FOR SPEED WORLD) nem tud csatlakozni a nethez és még a virusirtóm sem tudja letölteni a tűzfalat mert net kapcsolat hibát jelez. XP SP3-mat használok.
2013. máj. 25. 22:52
 1/3 anonim ***** válasza:

ha a böngik simán fölmennek a netre ,-ezt írod-,akkor semmi baj sincs a nettel,

a játékkal van gond,

2013. máj. 26. 05:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Én olvastam valami PROXY beállitásról. Mások is irtak eféle hibát más oldalakon és valami olyasmit irtak nekik, hogy kapcsolja át az "FF"-et NO PROXYra. Nem tudom hol keresni ezt a beállitást. A játékot már 5* 6* újrainstalláltam de akkor sem csatlakozik.
2013. máj. 26. 17:23
 3/3 anonim ***** válasza:

értelmesnek tűnsz,ezért mutatok neked egy leírást,ezzel megtudod nézni,hogy mégis milyen a neted :

[link]

ha gondolod,írd meg,hogy miket mértél,

2013. máj. 26. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!