Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A fű miatt történtek a követke...

A fű miatt történtek a következő dolgok? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam a füvet,először nagyon jól éreztem magam,de utána nagyon kiborultam ,depressziós lettem,úgy éreztem követnek,már az öngyilkosságon is gondolkoztam.Szóval szörnyű volt.Teljesen magányosnak éreztem magam.Éjszaka pedig alvajártam és beszéltem.

2013. szept. 2. 01:44
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Ez egy komoly figyelmeztetés, hogy vannak hajlamaid elmebetegségekre, mentális zavarokra.Neked nem szabad drogozni.
2013. szept. 2. 09:57
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
VELEMIS ez volt mert nem rendes fűvet szivtàl hanem biot ami nagyàból ugyanugy nèz ki csak az valami fegyszerezet szar ès sok emberből ezt hozza ki,szivj rendes fűvet az jó!
2013. szept. 2. 11:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen a herbállal vigyázni kell. A mű fű veszélyes és a leírtak alapján sztem ez az volt. Egyszer egy barátom egy órára kidőlt tőle, ébren volt, pislogott is meg valamilyen szinten felfogta mi zajlik körülötte (halkan nevetett egy viccen), de amúgy semmire nem reagált.

Ha viszont biztos vagy benne, hogy igazi fű volt, akkor valóban az lehet, hogy skizofrén hajlamaid vannak, ebben az esetben kerüld a tudatmódositókat. Apropó, részeg már voltál? És azt bírtad?

2013. szept. 2. 14:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Általában,ha ittas vagyok,akkor jó kedvem van,de utána,amikor kezdek kijózanodni,általában összeomlok lelkileg teljesen.Pszichésen eleve nagyon érzékeny vagyok,többször próbáltam öngyilkos lenni,szóval eléggé ki vagyok.Ezt senki nem tudja rólam,csak a családom és hatalmas önbizalom hiánnyal küzdök,állandóan az elismerést keresem.Plusz elég gyakran behallucinálok dolgokat.
2013. szept. 3. 00:34
 5/6 anonim ***** válasza:
pszihiátert javaslom. herbál az egy agy gyilkos. a poklot éli át az ember tőle fizikailag is! nemhiába hívják a sátán drogjának
2013. szept. 3. 04:31
 6/6 cli_hlt ***** válasza:

Szia!

Igen is, meg nem is.

Valószínűleg most valami miatt olyan lelkiállapotban vagy, hogy hajlamos vagy ilyen depressziós / paranoid epizódokra.

Ezeket pedig nem csak a kannabisz, hanem más tudatmódosító szerek (akár alkohol, amit említettél is) előhozhatják.

Próbáld meg ennek megkeresni az okát. Ha eljutottál idáig, akkor az is lehet, hogy ez egyedül nem fog menni. Beszélj valakivel, akiben megbízol, aki hajlandó "lelkizni" egy kicsit.

Közben aludj eleget, egyél rendesen. Ha végképp nincs kedved senkivel sem beszélni, vagy úgy gondolod, hogy nincs miről, megpróbálkozhatsz egy egyszerű meditációval is.

Figyelj jobban magadra, és egy darabig ne tudatmódosíts, vagy ha mindenképp szeretnél, akkor is nagyon óvatosan (ritkán, keveset).

2013. szept. 3. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!