Hogy lehet elengedni egy lelket? Lehet-e gátja, egy elvesztett magzat a következő babának?
Figyelt kérdés
Most lenne 1 éves a kisbabám, akit elvetéltem. Semmilyen egészségügyi gátja nincs a teherbeesésnek, de mégsem esek újra teherbe. Azt javasolta egyik koleganőm: engedjem el, mert sokat gondolok Rá és lehet azért nem jön az új élet, mert még a régi itt van lélekben velem.2013. jún. 6. 09:23
1/1 anonim válasza:
Szerintem tényleg lehet. És nem kell misztikus dolgokat elképzelni. A lelki "megterhelés" gyakran fizikai formában jelentkezik. Hogy hogyan tudod túltenni magad rajta?Ezt sajnos nem tudom. Akik jobban ismernek talán tudnának tanácsot adni. Akár vallásos, akár fizikai,érzelmi,értelmi megközelítéssel. De ez mindenkinél más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!