Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A történtek után mi legyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A történtek után mi legyen a következő lépésem? (további infok lent)

Figyelt kérdés

Eléggé kínos helyzetben vagyok. A történet a következő: két hete töltöttem be hétvégén a 17. életévemet, ennek örömére az osztályomból lementünk 11-en a Velencei házunkba. Egy kis faház, kerttel, egy nappalival, konyhával, illetve egy átvezető folyosóval az egyetlen szobába. Emellett a WC is ehhez a folyosóhoz kapcsolódik. A csapat felállása 3 lány és 8 fiú volt (én is fiú vagyok). Minden jó volt, volt egy kevés alkohol is, és 6-an a csapatból eléggé a hatása alá kerültünk, de még normális szinten, csak a gátlásaink távoztak körünkből. Tudni kell, hogy a 6 emberben 2 lány volt. Viszont mindkét lány nagyon jó barátom, mindent elmondanak nekem, és viszont. Nekiálltunk üvegezni, ez jó volt, volt csók, de ennyi.

Később, olyan hajnali 2 fele már fáradtunk, és a csapat nagy része kiment a kertbe zenélni (gitározni, szájharmonikázni :P), viszont 2 haverom és én bent maradtunk és hallgattuk a zenét, ami a szobában ment.

Ekkor jött be az egyik lány (nevezzük el X-nek), és ő is eléggé be volt rúgva, de tudom róla, hogy ilyenkor is mindenre emlékszik, bármi történjék is. Mivel mindig is nagyon közeli barátok voltunk, odajött hozzám és átölelt, ez teljen normális, megszokott dolog volt közöttünk. Viszont utána én elkezdtem simogatni a hátát, egyre lejjebb és lejjebb, ő meg kicsit megszorította a hátamat... persze én egyre jobban beindultam. Amióta csak ismerem ezt a lányt, mindig is vágytam rá kicsit, mindig tetszett, de ő volt a tiltott gyümölcs.

Visszatérve a simogatásra, addig addig mentünk, míg végül megfogtam a fenekét, először egy, majd két kézzel, erre ő még jobban megszorította a hátamat, szinte belekarmolt. A lánynak nagyon szép alakja van, kerek popsi, vékony derék, dús keblek, emellett van benne egy kis arab vér is, ettől nagyon egzotikus külseje van. Erre mondta, hogy nem jó, mert látják a többiek kívülről, az ablakon keresztül... így hát behúztam magammal a közti folyosóba, ahol teljes sötétség volt... egymásnak estünk, ott csókoltuk a másikat ahol értük. Én pedig felbátorodva tovább haladtam, benyúltam a gatyájába a fenekéhez, majd a bugyijába... végül a kezemet előrehúzva az ujjaimmal elkezdtem izgatni, ami végül megujjazásba torkollott.

Kissé kínos volt, mivel elkezdett nyögdécselni, amit bizony kint is hallottak a nappaliban... ez így bent kb. 5-10 percig, talán tovább is, nem tudom: elvesztettem az időérzékemet. Végül a másik lány, aki részeg volt, WC-re akart menni és ránk nyitott... persze neki voltunk dőlve az ajtónak, de azért éreztem, hogy valaki nekirohangál az ajtónak... így gyorsan szétugrottunk, persze a másik lány egyből levágta, hogy mi történt... (mellesleg a szobába azért nem mentünk be, mert x-lány mondta, hogy innen ne menjünk tovább, én meg nem erőltettem).

Aznap már nem beszéltünk, mindketten szégyeltük valamennyire a másik előtt. De később megbeszéltük, (illetve y-lányból is kihúztam egy két dolgot, amiket X mondott neki) és megtudtam több dolgot is, hogy miért történt: az alkohol hatására elfelejtette, hogy én az a személy vagyok, akit barátjaként szeret, és csak a számára nagyon vonzó fiút látta bennem. Illetve még megtudtam, hogy nagyon jól csináltam (először tettem ilyet), és sikerült eljuttatnom a csúcsra (a lány már nem szűz).

És itt jön a probléma... azóta nem tudom kiverni a fejemből, csak rá gondolok, olyan mintha a már régen lezárt ládából ez az incidens kiengedte volna az érzéseimet iránta. De nem szeretném, ha komolyabbra fordulna, mivel tudom, hogy ő továbbra is a tiltott gyümölcs nekem, és ez egy egyszeri dolog volt... Mégis hogyan tudom magam túltenni ezen? Illetve most csak a dolog miatt érzem azt, amit érzek? A lányt mind külsőleg mind belsőleg nagyon vonzónak tartom... szinte már az ideálomnak mondhatnám. (mellesleg a lány 16 éves).

Hű, most nézem milyen hosszú lett, előre is elnézést, de köszönöm aki elolvassa. :)

2009. júl. 2. 10:11
 1/9 anonim válasza:
100%

Hát igen eléggé szerencsétlen helyzetbe kerültél...

Sztem két lehetőséged van. Az egyik h távol tartod magadat tőle amennyire csak lehet, ez eléggé nehéz, tudom, de hasznos dolog... Vagy a másik, hogy megbeszélitek -ez a legjobb, ha tényleg megbeszéltetek ezelőtt mindent...- és ha ő továbbra is tartja magát ahhoz h nem akar tőled semmit a barátságon kivül, t maradj a közelében, és szenvedj halkan,magadban.Hidd el egy idő után elmulik....!

2009. júl. 2. 10:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
tyűha elég sz*r helyzetben vagy... nekem is van ilyen lány... bár én vele nem kerültem még ilyen helyzetbe... egyébként miért nm szeretnéd hogy komolyabbra forduljon? szerintem egy próbát megér... egyébként pedig keress magadnak valakit vagy csak várj
2009. júl. 2. 10:26
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, és első: megbeszéltük egy 2 órás beszélgetés alatt, hogy mi miért... de azt mondta nekem, hogy nagyon vonzónak tart... de belsőleg inkább barátnak képzel el, mint pasinak, sokkal közelebb áll a személyiségem a barát jelzőhöz, mint a pasi jelzőhöz.

Így nem akarom megpróbálni... mert tudom, hogy nem lenne esélye. Viszont nagyon jó barátok vagyunk, nem szeretném hogy egy ilyen jó barátság rámenjen erre.

2009. júl. 2. 10:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Fura... Nem értem, miért nem akarja veled megpróbálni, ha tetszel is neki ráadásul. Belsőre meg annyira biztos nem ismeritek egymást, hogy ítéletet alkosson. Az ember különben is másképp viselkedik barátként, és másképp pasiként. Ha csak nem ittatok irdatlan mennyiségű alkoholt, akkor mindent nem lehet a piára fogni.

Ez már megtörtént, innentől úgyse lesz ugyanaz a barátság, mint volt. Velem egyszer történt ilyen "baleset", de a csúcshoz közöm nem volt, és külsőre nem is tetszett a srác, így azt kamuztam, nem emlékszem, csak nagyon halványan. Így hálistennek elsikkadt a dolog, ma is haverok vagyunk.

Vagy talán az a baja, hogy túl fiatalnak tart és meg akarja várni, míg egy friss húsra vágyó 25 éves pasi jól pofára ejti? Tudod én tizenévesen sok hülyeségbe keveredtem, és utólag azt kívánom, bár lett volna valaki határozottabb az iskolatársaim közül, és akkor nem keresek havert és pasit más, taplóbb közegből.

Persze nem egy ideális kezdés, ami történt, nem ér fel egy folyóparti séte romantikájával, de végülis nem is egy olyan szörnyű dolog önzetlenül eljuttatni a lányt a csúcsra :) Szerintem ne add fel!

28/n

2009. júl. 2. 11:08
 5/9 anonim ***** válasza:
60%
A sürgősségi megoldás az, hogy szerzel magadnak egy nőt, és akkor ezeket a lányokat barátként tudod kezelni anélkül, hogy tantaluszi kínjaid lennének. Egyszerűbb és gyorsabb megoldás nincs.
2009. júl. 2. 11:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen mi a problémád ? Azt mondod megbeszéltétek. Akkor tartsd tiszteletbe azt amiben megállapodtatok. Vagy bíztatást vársz arra, hogy nyomuljál? Lehet, hogy a lány is csak erre vár és csak "megszokásból" mondja, hogy ő csak barát. De az is lehet, hogy komolyan gondolja, és lőttek a barátságotoknak is, ha erőszakos vagy. Ezt mi innen ismeretlenül nem tudjuk megítélni. Figyeld az apró jeleket. Talán választ kapsz rá belőlük.
2009. júl. 2. 11:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért érzel így a lány iránt, mert még nem volt ilyen élményben részed!Még nem csináltál ilyet senkivel és megmaradt benned ez a dolog,de ha majd esetleg egy másik lánnyal megtörténik ( itt most a szexre gondolok) akkor már nem is lesz olyan fontos az a lány hidd el!Én ugyanígy voltam a volt pasimmal! 2-3 hónapba tellett míg kihevertem hogy szakított velem.Később lett másik pasim akivel már le is feküdtünk és a volt pasim már nem is érdekel!Nem azt mondom hogy teljesen elfelejtettem mert valahol legbelül ritkán eszembe jut de a mostani pasim fontosabb nekem .Persze akkor tudod jobban elfelejteni ha nem nagyon látod majd :S Nem tudom ez mennyire lesz megoldható neked :S

Az a szoros barátság pedig ami eddig volt köztetek, azt kell hogy mondjam sajnos meglazult :S Tudom hogy kevés olyan jó barát van mint ő hisz mondtad hogy mindent megbeszéltetek de így csak te szenvednél! Ez csak egy tanács volt.Leírtam az én esetemet,Én ezt tettem,de ez a döntés rajtad áll.Bárhogy is döntesz erősnek kell majd lenned

2009. júl. 2. 11:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Mellesleg, amit az egyik kommentelő írt: ejtette már pofára 20onéves srác... és akkor is én "kapartam" össze. Szóval jó ideje jóban-rosszban együtt vagyunk.
2009. júl. 2. 12:33
 9/9 anonim ***** válasza:
én csak egy dolgot nem értek: miért "tiltott gyümölcs" az a csaj? van pasija vagy mi?
2010. máj. 9. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!