Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Azok, akik vagdossák/vagdosták...

Azok, akik vagdossák/vagdosták magukat! Vannak olyan hegeitek, amik már sosem múlnak el? Hogyan viszonyultok ti és a környezetetek hozzájuk? Szégyenlitek?

Figyelt kérdés

2013. szept. 1. 21:59
1 2
 11/17 anonim válasza:
nekem látszódik minden egyes kis heg:S:) engem nem érdekel mert mindegyiknek megvan a saját története hogy melyiket miért csináltam:)
2013. szept. 8. 20:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Zavar es szegyellem.sokan kerdezik es jon az "emos is voltal"? duma...nem.nem voltam. Nem rejtem el,mert ha a csuklomon van valami kenyelmetlenul erzem magam.. Valami fedotetovalason gondolkoztam,de meg nem tudom a tetko tortenetet,szimbolumait,ugyhogy addig viselem a gyengeseg jeleit fedetlenul.
2013. szept. 26. 15:51
 13/17 anonim ***** válasza:
nekem is nagyon látszik. egy ideig nagyon szégyeltem és takargattam, de amióta jól vagyok nem érdekel. rákérdeznek válaszolok, hogy rosszkorszak.. nem szégyenlem, hogy depressziós voltam.. mindenkinek meg van a maga gondja, nem érzem magam kevesebbnek! sőt már ott tartok, ha kérdezgetnek róla szvesen beszélek a dologról, hátha ezzel másoknakis tudok segíteni
2013. szept. 30. 16:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Vannak, de szerencsére elhalványodtak többnyire, viszont teljesen úgysem tűnnek el.. Nem igazán zavar, hogy ott van. Kisé kínos lenne, ha számon kérnék, hogy hé, mi az ott a csuklódon? Volt már ilyen, és pont az a valaki állt neki boncolgatni a témát, akivel alig beszélgetek :DD, szóba se nagyon állunk, szóval fura volt.. :| de ennyi. Különösebben nem törődök vele.
2013. nov. 2. 12:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen, mindkét csuklómon hegek vannak. Nem szégyellem, mert nem annyira látszik. De én tudom ,hogy miért történt......Inkább az fáj, hogy ezt tettem magammal 4-5 éve. Ezek a hegek már soha nem múlnak el, mint ahogy a fájdalom a lelkemben sem..........
2014. jan. 8. 23:47
 16/17 anonim válasza:

Vannak.

De nem tartom szánalmasnak,

undorítónak, vagy ilyesmi.

Mások véleménye nem érdekel.

Tudom, hogy miért tettem.

Hogy ki miatt tettem ezt magammal.

És azt kívánom, bárcsak ő vagdalná néha

magát széjjel, te nem teszi.

Helyette én teszem ezt, magammal.

Elfogadom, hogy ezek a hegek vannak.

És a körülöttem levők is.

Ha tetszik nekik, ha nem.

2014. dec. 21. 17:12
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem is látszódnak. Nem szégyenként fogom fel.

Én megválogatom azt, hogy kinek mutatom meg. Eddig rengetegen mondták, hogy mutassák meg, de csak 2 ember látta (pszichológus + haver).

Öltözködni meg nagyon egyszerű.

Ha sportolok, iskolában vagyok vagy idegenekkel, akkor nem veszek fel pulcsit, csak alapozót teszek rá. Ez elég hatásos.

Ha fontos emberekkel, családi barátokkal vagy rokonokkal találkozom, akkor nem kockáztatok és felveszem a kardigánt.

Leginkább az orvosok, nővérek és suli pszichológus szokott rákérdezni, hogy mi az ott, vagy a kedvencem amikor megkérdezik:

Ha szeretnél, fel mehetsz a pszichiátriára beszélni valakivel. 😃😁

4+ éve csinálom

18L

2014. dec. 21. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!