Hogy tudnám lemérni hogy naponta hány órát tudok dolgozni?
Figyelt kérdés
Jelenleg nincs munkám és félek hogy nem birnám ki ha 9-10 órát kéne dolgozni egy nap.Lehet hogy 8 órát se birnám ki?2013. aug. 23. 18:07
1/4 anonim válasza:
Hát lemérni igazából nem nagyon tudod, tapasztalatot kell szerezni abban a munkakörben, ahol dolgozni akarsz és akkor meglátod, hogy bírod-e. De azért csak fel tudod mérni valamennyire, hogy mit meddig tudsz csinálni.
2/4 Bárzsing válasza:
Hát ez munkafüggő is, és nem feltétlen a nehézségtől függ. Mondjuk sok tapasztalatom nincs még, csak nyári diákmunka ill. szakmai gyakorlat, de én jobban viselem, ha folyamatosan csinálni kell valamit, ha sok a holtidő, akkor hamarabb elfáradok. Meg a munkakörnyezettől is sok függ.
Tehát lemérni csak élesben lehet véleményem szerint.
3/4 anonim válasza:
Fizikai vagy szellemi munka?
Ha fizikai,akkor kezd otthon nagytakarításba.De ne álj meg addig,amíg azt nem gondolod,hogy az már tényleg a vég.
Én dolgoztam szobalányként,napi nyolc órában,ha takarítani tudsz aktívan hat-hét órát,akkor menni fog bármelyik munkahelyen.
Dolgoztam pizzériában is,konyhán napi 17 órában.Néha viszasírtam,mikor nyolc órákat takarítottam...
4/4 A kérdező kommentje:
Én Angliába akarok menni takarítónak,vagy kukásnak elég jól fizet és 8 órát kell dolgozni.Nincs önbizalmam,de itthon nem találok munkát.Olyan szomorúan telik el egy napom nincs barátnőm se,falun lakom és volt egy betegségem és mostmár majdnem teljesen meggyógyultam de már 4 éve nem dolgoztam.Az biztos hogy napi 8 óra munka elég és egyhelyben állni sem tudok órákig.valmilyen járkálós ülős munka például raktáros ez lehet hogy menne.A takarítást holnap kipróbálom!
2013. aug. 25. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!