Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem kellene ilyenekre gondolno...

Nem kellene ilyenekre gondolnom? 16L

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon el szoktam gondolkozni. Például mikor ülök egy magas helyen, és elgondolkozom, hogy ha most leugranék, akkor pár pillanaton belül már csak emlék lennék, vagy például sétáltam hazafelé múltkor mikor jött a vonat. És komolyan belegondoltam, hogy miért ne most vessem neki magam, úgy kellett rám dudálnia a sofőrnek. Miért gondolok ilyeneket??
2013. aug. 21. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Rossz hír: mert kicsit zakkant vagy

Jó hír: legalább te is érzed, hogy valami nem stimmel veled szellemileg.

2013. aug. 21. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Leggyávább ember aki a vonat elé ugrik. Tönkretesz egy másik embert!
2013. aug. 21. 20:55
 3/6 A kérdező kommentje:
nem ugortam elé, csókolom!;)
2013. aug. 21. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki végig járja a mi "mi lenne ha" kérdéseket. A nem túl kedves témákban is. Így döntjük el, hogy mihez hogyan álljunk hozzá. Pl. "Mi lenne ha kiugranék a vonat elé, talán...

- megoldódnának a gondjaim?

- vagy csak egy gyáva ember lennék?

- A családomnak fájdalmat okoznék?

- Az idegen megtalálónak egy rossz élmény lennék?

És a többi. Így döntöd el, hogy viszonyulsz magához a tetthez, és ez alapján alkotsz véleményt másokról, akik megteszik.

Ismertem egy régi nagyon idepasszoló mondást, de nem tudom szó szerint idézni, valahogy így szólt: Ha a gondolatok, mint a madarak repkednek a fejedben, arról nem tehetsz, de ha hagyod, hogy fészket rakjanak, az már a te döntésed.

2013. aug. 22. 01:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez jó Én múltkor azon gondolkodtam mi lenne ,ha a kutyámat leborotválnám kopaszra ,de aztán végül is beláttam ,hogy nagy macera lenne és utána is csak kb tíz percig röhögnék szegényen aki viszont soha nem tudná megérteni azt ,hogy ezt most miért is csináltam ?!Ezért inkább csak elképzeltem és kész.Ha csak képzelegsz akkor ok végül is ki ne gondolna arra ,hogy milyen jól mutatna az agyveleje a sínen a bele meg az árokban és milyen jó is lenne az egész családot kétségbeesetten sírva látni a sírgödör mellett akik szintén nem tudnának soha dolgokat megérteni az ügyel kapcsolatban :) Jó móka nem ? Na,komolyra fordítva a szót ha ilyeneken kébzelödsz Ok ,de inkább azon kellene gondolkodni miért?? nem ? Depresszió? Unalom? Feltűnési viszketegség? Egyébként ne hogy azt gondold ,hogy egy placcsal vége van mindennek ,mert nincs ?! Sajna nem sajna.
2013. aug. 22. 05:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Tudom h nem ugrottál tudok olvasni csókolom! -.-
2013. aug. 22. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!