Ez a problémám nevezhető fóbiának?
én sem rajongok a növényekért, virágokért pedig nő vagyok. ez ciki? :)
na mindegy, szóval szerintem ne foglalkozz vele, egyszerűen csak kerüld el a növényeket.
ez még nem nevezhető fóbiának, de ha túl sokat agyalsz rajta, akkor lehet, hogy átmegy abba. :)
Én nem konkrétan a növényektől félek, hanem néhány növénynek a levele valamiért egyszerűen ijesztő. Főleg azoké amik ilyen nagyok, cakkosak vagy hullámosak (pl. fügefa, tölgyfa, dinnye, krizantém levele). Továbbá a kúszónövényeket se nagyon csípem, mert valahogy nagyon ijesztő, hogy nem felfele nőnek, hanem terjednek a földön és egyre nagyobb területet foglalnak el (pl. tök), de kisebbeknél (pl. az uborka), elmegy.
Viszont az állatoktól, gombáktól nem félek, és még olyan állatokat is amiket mások ijesztőnek vagy undorítónak tartanak (pl. pók, molylepke) én érdekesnek és szépnek tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!