Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a véleményed erről?

Mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés

Az átlagnál sokkal nyugisabb vagyok.

Komolyan,nagyon nehéz felidegesiteni,nem vagyok agressziv,indulatos.

Teljesen békésen élem az életemet.

Igyekszem az életemet a legegészségesebben élni.

Egyedül egy dolog van,ami ki tud hozni a sodromból: a dohányzás.

Ha megérzem,hogy valaki cigarettázik körülöttem,az kihozza belőlem a vadállatot. Alig tudok uralkodni magamon,teljesen megváltozik a személyiségem,tényleg nagyon furcsa érzés,nem sima harag. Tisztában vagyok vele,hogy nem normális,hogy ENNYIRE felidegesitsen,de valami iszonyú. Több konfliktusom is volt már emiatt,utcán is. Ha valaki elkezdi szivni mellettem azt úgy veszem,hogy szándékosan megmérgez és, hogy "ellenem játszik".

Kifejezetten idegesit,amikor egy dohányos nem érti,hogy mi a bajom.

A dohányosokat undoritó mocskos férgeknek tartom,akiket erőszakkal le kell szoktatni erről,akinek pedig nem megy azokat kiirtani.

Egy gyilolási formának tartom a dohányzást.

2013. aug. 16. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Az, hogy tökjó, hogy ilyen nyugodt vagy, és hogy csak egyetlen dolog tud így felidegesíteni. Ezzel az eggyel azonban tényleg túlzásba esel.

"megmérgez", "ellenem játszik" - nem vagy kissé egészségmániás? Attól félsz, hogy a te egészséged látja kárát annak, ha más a közeledben dohányzik? Van alapja, nem mondom, de ennyire nem kell ráparázni. És most, hogy az éttermekben, szórakozóhelyeken stb. már tilos a dohányzás, viszonylag könnyen el tudod kerülni a dohányos embereket.

2013. aug. 16. 21:27
 2/7 anonim válasza:
teljesen érthető, vigyázol az egészségedre, ezért ideges leszel, ha valaki dohányzik a környezetedben. semmi baj nincs veled. mindenki máshogy reagálja le a dolgokat :D engem is zavar, de nem csinálok belőle nagy ügyet.
2013. aug. 16. 21:28
 3/7 A kérdező kommentje:

De,kifejezetten egészségmániás vagyok.

Igen attól félek,hogy az egészségem látja a kárát,nem is csak a sajátom,hanem minden nemdohányzóé, valamint szerintem egy féreg az aki tudja,hogy én nem dohányzom,tudja hogy gyűlülüm,mégis elkezdi csinálni körülöttem,tudatában van annak,hogy másnak ezzel árt,de ennek ellenére mégis csinálja.

Nem vagyok Magyarországi,szóval itt nincs kitiltva az ilyen helyekről.

2013. aug. 16. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Az gáz, ha felétek nem tilos a dohányzás a zárt helyeken :-S

Viszont akkor a nemzeti dohányboltokról is lemaradtál! :-P

(Bocsi, ezt nem hagyhattam ki.)

2013. aug. 16. 22:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudok a nemzeti dohányboltokról.
2013. aug. 16. 22:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Az a véleményem, hogy vannak bizonyos dolgok, amik engem is felhúznak és akkor akár tettlegességig is képes vagyok elmenni. De a minimum olyankor a hangos kva anyázás. Dohányosokat is küldtem már el anno a pcsábaba, amikor odajöttek a full teli lévő vonaton bagózni.

Azért van ez, mert rejtett agressziód van és ilyenkor vezeted le. Kéne valami feszültséglevezetést találni és akkor nem lennél ennyire ideges a bagósok között.

2013. aug. 16. 23:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Megpróbálok ezen változtatni! köszi a válaszokat.
2013. aug. 22. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!