Leírnátok erről a véleményetek?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__4..
Azért érdekelne, mert én is teljesen ilyen vagyok csak 13 évesen. Néha énis félek, hogy mi van, ha leszbikus vagyok, mert én úgy képzeltem el az életem, hogy meg találom a nagy Őt aki FÉRFI. Aztán lesz legalább egy gyerekünk és boldog családban élünk. Tudom, hogy ez még mind csak álom, de akkoris
Az leszbikus, aki testileg vonzódik a saját neméhez, meg akarja csókolni, stb...
A példaképed az, akire felnézel, mert olyan akarsz lenni, mint ő, mert akkor látnád magad esetleg boldognak. Szimpatikus, kedves, szép, jól öltözik, jól viselkedik. És azért akarsz közelebb kerülni hozzá, mert hasonlítani akarsz rá. Ez nem szerelem.
Van, aki 17 évesen se volt még szerelmes, és mégse leszbikus. Csak várni kell, hogy megtaláld azt a fiút, aki tetszeni fog mindenhogy, és akkor leszel szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!