Volt joga ehhez a védőnőnek? (bővebben lent)
Igen, volt joga, ha nem tett volna lépéseket, akkor követett volna el mulasztást, neki az ilyeneket, akár a gyanút is jelentenie kell. Az tény, hogy finomabban kellett volna.
A titoktartási, különböző védelmi jogok az egészségügy területén kicsit másképp alakulnak, ugyanis a Kérdező még nem múlt el 18. Pl. az egészségügyi törvényben is nevesített eü-i 'önrendelkezési jog' teljes egészében csak 16 év felett illeti meg a jogalanyt.
De a Kérdező által írt esetben a védőnőnek kötelessége volt jelenteni az esetet. Már csak azért is, mert 18. év alatti esetén a szülők kötelezettségi úgymond 'épen tartani a gyereket'.
Szerintem r.hadtul nem lett volna joga hozzá, most lehet azt mondani, hogy akinek ez a 'hobbija', qssoljon, de ez nem így van. Beszélnie kellett volna
Veled, ha ezt megtette volna, rájött volna, hogy már kértél segítséget, ezt gyülölöm az összes felnöttben, beleértve a tanárokat és a sulipszichológust, mert ilyen orvul hátbatámadnak mindenkit, én egyszer kértem segítséget a sulipszichológustól, aki elmondta az oszimnak, aki meg a szüleimnek. Azóta sem az oszimmal, szem a pszichológussal nem voltam hajlandó 2 szónál többet váltani, mert kibszott nagyot csalódtam bennük. Nem lett volna joguk hozzá. Nekem ez a véleményem. Ezzel nem segítettek, csak rontottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!