Másnak vannak ilyen gondolatai? (többi lent)
Figyelt kérdés
Pl.: ha magas helyen vagyok attól félek ne hogy leugorjak, ha jön a metro azt gondolom nehogy elévessem magam, ha valami éles tárgy van a kezembe attól félek nehogy fölvágjam az ereimet vagy magamba döfjem (de ez inkább ritkább mint az előző kettő eset). Egyszóval talán kicsit félek magamtól.2013. aug. 10. 21:56
1/3 anonim válasza:
Olvastam róla, hogy bizonyos mértékig ilyesféle kényszergondolatok sokaknál előfordulhatnak, és van is rá pszichológiai magyarázat.
Szóval nagyon megijedni nem kell. Persze a depresszió vagy a szorongás felerősítheti ezt a disszonanciát. Ha nem vagy biztos magadban, akkor azért beszélj egy pszichológussal.
2/3 anonim válasza:
Van ezeken kívül valami lelki gondod? Pl. depresszió, családi gondok stb.
3/3 A kérdező kommentje:
Családi gondok inkább, sok van de nem is szoktam törődni velül, mindig próbálok boldog leni és vidám csak néha öszegyűlik az egész és akkor nagyon kész vagyok.
2013. aug. 11. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!