Másnak is állandóan a szülés körül járnak a gondolatai?
Hol azt próbálom meg elképzelni, hogy hogyan fog zajlani, ha császároznak, hol meg a sima szülést próbálom elképzelni. El sem tudom képzelni, mekkora fájdalom lesz ez, de semmi jóra nem számítok. :) Félek kicsit.
33 heteske
Én is 33 hetes vagyok, elsőbabavárós de még egyenlőre nem félek a szüléstől. Igyekszem rengeteget olvasni róla
A második trimesztertől kezdve veszem az újságokat és olvasom a netet. Tájékozódom, ilyen fellengzős szóval kifejezve.
Amúgy normális dolog, hogy gondolkodsz rajta! Hát mindjárt itt van:)))!
Sok sikert és azért szabadíts időt magadra is, még mielőtt a bébike kibújik.
Szia!
Nekem is ezen jár az eszem, pedig még csak 5 hetes vagyok. (Bár a másodikkal) Még erről is álmodtam. A fájdalomra meg nem fogsz igazából emlékezni, mert a szervezetünk termel egy olyan hormont, vagy anyagot amitől elfelejtjük a fájdalom mértékét. Ez azért van mert valószinűleg senki nem tenné ki magát mégegyszer ennek.
Ezzel nem elijeszteni akarlak!!!:) Ha így lenne én sem szülnék még egyet. Én az elsővel majd egy napot vajúdtam. Úgy elfáradtam, hogy nem volt erőm kitolni, így szegénykémet már úgy húzta ki a doki. De bármikor megszülném mégegyszer, akár ugyanúgy mint akkor, akkora élmény volt.
Ne aggódj, bent nem marad!!!:)
Én a 21. héten vagyok, de nekem is olyan dolgok járnak a fejemben, amik még nagyon messze vannak. Pl a kórházban velem lehet e a pici a szülés után, meg ilyenek. Én is gondolkodom a szülésről. Félni nem félek, legalábbis egyelőre. :) Viszont már borzasztóan várom. Pedig még majdnem ennyi hátra van! Én is igyekszem sok-sok infót magamba szívni. Bár nem biztos, hogy ettől könnyebb szülésem lesz. :)
Minden jót!
21 hetes kismami
Szia! Én is sokat gondolok rá, 27 hetes kismami vagyok. Periódikusan változik, néha félek tőle, néha bátor hősnek érzem magam, aki semmitől nem riad vissza :)
Most félős időszakom van, de egy egészséges babáért minden áldozatra kész vagyok.
Én akármit csinálok, mindig a szüléshez kalandoznak vissza a gondolataim. Próbálok mással is foglalkozni, mert különben sokkal lassabban megy az idő, de hiába, mindig azon kapom magam, hogy elképzelem ahogy szülök. Itt a neten is hiába megyek rá egészen más oldalakra, ahogy meglátok egy babázós linket, már nyomulok is :-)
37 hetes
34. hetes vagyok, második baba lesz.
Az elsőt 9 éve szültem.
Valahogy egyáltalán nem félek, nem is foglakoztat még a gondolat.
Lehet amiatt, hogy csomó dolog van még itthon és edddi dolgoztam is.
Amúgy az elsőt eda-val szültem, úgyhogy fájdalmat nem igazán éreztem, inkáb a kitolás volt kellemetlen.
Ráadásul a fiam négy és fél kilós és szétszakított rendesen.
Inkábbn a szülés utáni dolgoktól tartok megint, mert akkor elkezdtem vérezni és úgy varrt a doki minden érzéstelnítés nélkül.
Meg az utána következő napokon iszonyú gyenge voltam a sok vérveszteségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!