Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez milyen betegség lehet vajon?

Ez milyen betegség lehet vajon?

Figyelt kérdés

Fenomenálisan gyorsan változó hangulat /boldogság, depresszió, belső üresség/ , gondolatrohanás, olyan érzés, mintha figyelnének, gondolatok az öngyilkosságról, és mások megöléséről, rettegés az emberektől, mindennapoktól, társaságtól, szavak, mondatok krónikus ismételgetése hangosan, gondolatirányíthatatlanság, és némikor a környezetet, és önmagamat is ideggenek érző berögződések.

Ez milyen betegségre utalhat 15 évesen?

2013. aug. 9. 13:00
 1/5 A kérdező kommentje:
+Ok nélküli düh, zagyvaságok összehordása, a legapróbb problémán is berágás..
2013. aug. 9. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nem hangzik valami jól. Keress fel egy pszichiátert minél hamarabb, ő tudná megállapítani, milyen betegségben szenvedsz.
2013. aug. 9. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megijeszteni, de ez olyan mint egy kényszerbetegség-depresszió-pánikbetegség-skizofrén megakombó :D ha velem történne szerintem már rég fejbe lőttem volna magmat, szóval légy rá büszke, hogy bírod és go a pszichológushoz!

Egy jó tanács: a félelem, az idegesség, mind mind az agyad játéka, nincs okod félni tőle, próbálj meg kikapcsolni, hallgass zenét, vegyél mély levegőt.

2013. aug. 9. 15:31
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem íjesztettél meg, én is ezekre tippeltem..

Ezt jól esett olvasni :)

Mások szerint meg tiszta gyenge vagyok :/

2013. aug. 9. 16:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz másokkal. Szerintem, te sokkal ellenálóbb leszel miután kigyógyultál ebből a betegség mint akik gyengének hisznek most téged, de én sose osztom meg a félelmeimwt idiótákkal, csak legjobb barátokkal meg itt GyK-n a hasonló sorsúakkal.
2013. aug. 9. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!