Ez milyen betegség lehet vajon?
Fenomenálisan gyorsan változó hangulat /boldogság, depresszió, belső üresség/ , gondolatrohanás, olyan érzés, mintha figyelnének, gondolatok az öngyilkosságról, és mások megöléséről, rettegés az emberektől, mindennapoktól, társaságtól, szavak, mondatok krónikus ismételgetése hangosan, gondolatirányíthatatlanság, és némikor a környezetet, és önmagamat is ideggenek érző berögződések.
Ez milyen betegségre utalhat 15 évesen?
Nem akarlak megijeszteni, de ez olyan mint egy kényszerbetegség-depresszió-pánikbetegség-skizofrén megakombó :D ha velem történne szerintem már rég fejbe lőttem volna magmat, szóval légy rá büszke, hogy bírod és go a pszichológushoz!
Egy jó tanács: a félelem, az idegesség, mind mind az agyad játéka, nincs okod félni tőle, próbálj meg kikapcsolni, hallgass zenét, vegyél mély levegőt.
Nem íjesztettél meg, én is ezekre tippeltem..
Ezt jól esett olvasni :)
Mások szerint meg tiszta gyenge vagyok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!