Van ilyen betegség?
Hogy valaki folyamatosan szorong, és mindenféle tünetet produkál? Nekem például úgy van ,hogy van olyasfajta szorongás ami akkor van ha emberek közé megyek vagy meg kell szólalnom vagy ilyesmi és van olyan amikor csak önmagammal vagyok elfoglalva egyedül, viszont ilyenkor meg bármilyen tünetem lehetséges, például szédülés , hányás, hullafáradtság vagy épp ok nélküli idegesség, fulladás érzés, fájdalom (szinte bárhol - nem csak beképzelt hanem tényleges fájdalom leginkább a combom hátsó fele szokott "feszülni" ami rohadtul fáj - már kb 1 éve ezzel alszok el mert általában este szokott jelentkezni) sőt mondjuk fogjuk rá ,hogy pánikroham bár nekem nem szokott halálfélelmem vagy mellkasi fájdalmam lenni inkább csak ilyen megőrülés érzés hogy leginkább fejbe lőnéd magad. Ezt nem is tudom leírni mi ez ilyen idegesség vagy nem tudom. Aztán ott a derealizáció - ez volt a legelső tünetem , jó pár hónapig fennállt - de úgy az első hónapba kb semmit nem ettem mert biztos voltam benne hogy megőrülök és meghalok úgy kb 15 kg fogytam , de lehet most is ez van, csak már megszoktam.
Szóval ezek vannak nálam. Nemtudom mi lehet mindenesetre eddig gyógyszerek nélkül egész jól bírom. Úgy értem még nem vagyok zárt osztályon :,)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!