Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Arachnofóbiám lenne?

Arachnofóbiám lenne?

Figyelt kérdés

Szóval a nagyobb pókoktól (keresztes, darázspók) eléggé kikészülök, kiver a víz, úgy érzem, elájulok, szédülök, meg ilyesmi. Teljesen lefagyok, ha meglátok egyet. Ma éjjel is megláttam egyet a polcon, rögtön hívtam anyumat, közben sikoltoztam, ugráltam... Tök gáz. :D A kisebbektől (pl kaszás) nincs ilyen reakció, azokat megfogom pohárral, és kiteszem, de az ilyen "kövérek" tényleg kikészítenek. A "vicc" az, hogy 3 madárpókom van, velük nincs semmi baj (talán a zárt terkó miatt), etetem őket, párásítok, miegymás... Jó, egy kis kézremegés, meg szuggerálás ("meg ne mozdulj, ki ne szökj...") előfordul.

17/L

2013. aug. 7. 04:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez hülyeség.. Van 3 kib*szott nagy madárpókod, de a kisebb pókoktól félsz... Ez röhejes. Ha pókfóbiád lenne, madárpókot sem tudnál tartani, még zártan sem.
2013. aug. 7. 05:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, én se értem ezt. De akkor miért vagyok így ki egy kisebb póktól? :/
2013. aug. 7. 05:56
 3/9 anonim ***** válasza:
De amúgy miért tartasz madárpókokat, ha nem is szereted őket kedvencként és hozzájuk sem mersz nyúlni?
2013. aug. 7. 07:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem attól kedvenc, hogy fogdosom-e, vagy nem. Tetszenek... Szépek, egzotikusak, különlegesek.
2013. aug. 7. 07:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, arachnofóbiád van. De én sem értelek. Nekem kígyó-fóbiám van és már a puszta látványuktól kiszaladok a világból. Eszembe nem jutna egy szobában aludni ilyen hüllőkkel.....
2013. aug. 7. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:
De felelősséggel tartozol értük. Ha véletlenül kiszökik valamelyik, mit csinálsz? Felugrasz egy székre és sikítozol? Ezek élőlények, nem nézegetni való dísztárgyak. Gondolom, ha megdöglik az egyik, kidobatod anyukáddal a kukába, aztán vetetsz egy másikat...
2013. aug. 7. 18:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Ha kiszökne, szerintem egy vajasdobozzal a kezemben húzogatnám el anyum párjával a szekrényt, ágyat, és némi stressz után visszatenném az állatot a terkóba. Nem dísztárgy, ellenben díszállat, ami ugye nem arra "való", hogy simogassam, meg labdát dobáljak neki. Az aranyhalat sem veszi ki az akvarista a helyéről, hogy puszilgassa, meg játsszon vele. Arra ott a kutya pl. Ha "megdöglene", nem tudom, mit csinálnék, de azért kukába dobni elég erős... Nem hiszem, hogy ilyesmire vetemednék. :D
2013. aug. 7. 18:19
 8/9 anonim válasza:

#6.... R U a f*cking retard?

18/F

2013. aug. 7. 20:23
 9/9 anonim ***** válasza:

ez nálam ugyanigy van. a madárpokoktol nem félek, bizonyos házi pokoktol sem. a mütyür ugropokoktol undorodom,vannak bizonyos mezei pokok is.

én arra jöttem rá hogy azért taszit jobban egy házi pok mert gyors. a madárpok lassan sétál rajtad méltoságteljesen. a kis pokok leesnek rolad félnek.engem ez riaszt. nehogy befusson a ruhám alá táskámba meg rémisztö ahogy futnak.

föleg ha párosul egy számomra undorito mozgással vagy küllemmel.

legalábbis én ezért teszek különbséget pokok között.

2013. aug. 8. 06:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!